Онлайн букмейкър на български език

В наши дни информационните технологии са част от нашето ежедневие и все по-често биват срещани в различни области от живота. Спортните залози не отстъпват от тази максима и там отново забелязваме нахлуване на ИТ в тази област и все по-масово използване на смартфони, таблети и лаптопи за игра от разстояние или залози в онлайн букмейкъри.

Кой онлайн букмейкър да изберем е въпрос на личен избор на всеки един, но в тази статия ще дадем някой предимства на определени букмейкъри в България. Какво по-точно имаме в предвид:

  • онлайн букмейкъра да бъде лицензиран в Комисията по хазарта и да притежава лиценз за работа в България
  • да е коректен с клиентите си и да има опция хелп деск или съпорт център, който да отговаря на въпросите на залагащите.
  • да е регистриран за защита на личните данни и да гарантира тяхната сигурност
  • да работи с няколко метода на разплащане, като депозитите и тегленията да стават максимално бързо
  • клиентите да бъдат сигурни а своите финанси
  • коефициентите на спортните срещи да бъдат максимално високи и дадения онлайн букмейкър да предлага множество опции за залози на живо, като краен резултат, първо полувреме, второ полувреме, гол/гол, няма гол, двата отбора да отбележат гол първо полувреме или второ полувреме, азиатски хендикап, точен резултат, време на първи гол, минута на първи гол /примерно от 20-та до 30-та минута/, корнери за първото полувреме, както и за целия мач и много други.

Това са едни от основните критерии за онлайн букмейкър и които биха задоволили и по-претенциозните играчи. Кой онлайн букмейкър отговаря на тези критерии?

Според нашето мнение Бет365 напълно отговаря на горепосочените критерии: Компанията е световен лидер в спортните залози, предлага уеб сайт на български език, както и има лиценз за работа в България. Коефициентите им са едни от най-високите, като на всяка среща можем да видим множество позиции за залог, като първо полувреме, голове, азитски хендикапи, корнери, точни резултати и тн. Дори на по-неизвестни  първенства възможностите за залог са множество и достатъчно атрактивни. Имате и опция кеш аут за спиране на залога.

Компанията е коректна и клиентите могат да бъдат сигурни за своите данни и финансови средства. Повече за Бет365 можете да научите от тук >>>>>

Друг онлайн букмейкър, който получи лиценз преди повече от година е Бетфеър. Къщата предлага сайт на български език, множество опции за залози наживо, както и кеш аут опция.

Бетфеър е един от лидерите в световен мащаб и спокойно може да му се доверите. Повече за компанията можете да научите от тук >>>>>