Коя е Габриела Кирова?

Новата “Мис България” се казва Габриела Кирова.

Момичето е от гр.Варна, като преди да се окичи с короната Мис България 2016, тя спечели конкурса Мис Варна в морската столица, сред сериозна конкуренция.

Габриела Кирова е бивша състезателка по художествена гимнастика, като дори е била част от националния отбор на България.

Второто място на Мис България 2016, бе за съдииката по футбол Рени Радева. 19 годишната русокоса красавица, която раздава картони на футболното игрище бе много близо до спечелването на короната, но и второто място е голям престиж за това младо и напористо момиче.

Трета в класацията завърши “Мис Стара Загора”, Стилияна Станчева.

Нека се върнем към победителката на тазгодишния конкурс и разкрием повече за нея. Габриела е на 23 години и е родена в град Варна. Завършила е спортното училище “Георги Бенковски”, след което и “International University College” в морската ни столица. Тя е висока 178 см., а мерките й са съответно 92/67/90. Работила е в сферата на недвижимите имоти и ресторантьорския бизнес. Желанието и е да продължи да се занимава в сферата на туризма и ресторантцорството, като изтъква, че добрата визия и спечелената титла ще и бъдат само в плюс, но не и в минус. Владее английски и гръцки език.

Можете да разгледате снимки на Габриела Кирова в галерията.

podglasnichki-mis-2016

gabriela-kirova gabriela-kirova1