Оферта за нова сметка от бет365

zalozi-na-jivo

Международната бетинг компания Бет365 предлага на всички български клиенти оферта за нова сметка. Тази промоция важи за клиентите, които нямат сметка в онлайн оператора за спортни залози и които направят депозит за минимум 10 лв.

Всеки нов клиент има право на 100% бонус до 100 лв. Тук искаме да дадем примери за оферта за нова сметка в Бет365. Какво означава това? При депозирани 10 лв. за нов клиенти, той ще получи 10 лв бонус, т.е ще има в сметката си 20 лв. При депозирани примерно 20 лв., бонуса ще бъде 20 лв., т.е този клиент ще има в сметката си за игра 40 лв. общо баланс. При депозирани 200 лв., бонуса ще бъде 100 лв /това е максималната сума за бонус за нови регистрации от България/. Този клиент ще има в сметката си 300 лв, като баланс.

Моля имайте в предвид, че за да изтеглите бонуса трябва да имате уредени залози на стойност три пъти вашия депозит и бонус. моля запознайте се с правилата и условията на промоцията. Това можете да направите оттук.

За Бет365 можем да кажем, че то ва е една от най-реномираните компании в света за спортни залози, която държи изключително много на сигурността на личните данни на своите клиенти. Вие можете да бъдете сигурни, че се доверявате на едни от най-добрите бетинг оператори в света. Допълнително предимство, е че Бет365 е лицензиран за извършване на дейност в България.

Приятна игра с Бет365