Bet 365 mobile – Мобилното приложение, в помощ на играча

bet 365 mobile

Bet 365 mobile e приложение, с което играчите лесно и бързо свикват и с което играта не представлява трудност, дори и от мобилен телефон. В момента всяка уважаваща себе си бетинг компания има мобилнo приложение или мобилна версия на сайта. Тук, обаче въпроса е не само да имаш приложение или мобилна версия, а то да бъде бързо, лесно за научаване и да няма проблеми при залог. Всичко това, като изисквания е изпълнимо с bet 365 mobile.

Още при стартирането на сайта с андроид телефон или iphone, ipad или друго мобилно устройство, сайта автоматично се зарежда в мобиле вариант. Отляво, чрез кликване на A-Z ви излизат секции Спорт, На живо, Оферти, като можете да избирате от спортове Американски футбол, Баскетбол, Бейзбол, Бокс/ЮФЦ, Виртуални спортове, Волейбол, Голф, Дартс, Зимни спортове, Колоездене, Конни надбягвания, Лото, Моторни спортове, Ръгби, Снукър,Специални, Спидуей, Тенис, Тенис на маса, Футбол, Футзал, Хокей на лед, Хрътки, както и секция Още спортове.

Както сами виждате, разнообразието е голямо и  имате възможност да залагате на множество спортни събития.

При зареждане на bet 365 mobile, ясно се вижда секция “На Живо” горе на екрана, където имате възможност да играете по всяко време на деня и нощта, срещите, които се предлагат на живо. Коефициентите са едни от най-добрите, а за разлика от други онлайн букмейкъри тук при натискане на бутона Заложи, действието се изпълнява много бързо, без излишно изчакване. Това е важно, защото при по-голямо изчакване, може даден отбор да вкара гол, а примерно вие сте искали да заложите точно на това, но залога не е минал. Тук залозите минават бързо и това е голям плюс при bet 365 mobile версията. Все пак зависи и от скоростта на нет-а, но в България, както повечето знаят имаме един от най-бързия интернет, не само в Европа, но и в света.

Другите бутони, които се открояват в мобилната версия на бет365 са Нов Клиент и Логин

Нов Клиент е за регистрация на нова сметка, а Логин е бутона за логване/влизане в сметката на съществуващ такъв.

Желаем ви приятна игра с bet365 mobile.