Как да се регистрирам в Бет365 – подробно описание

Регистрация на Нова сметка

Желаещите да си отворят сметка в български лицензиран букмейкър, имат няколко опции за това, като тук по-специално ще разгледаме, една от най-добрите компании за спортни залози. Предимствата да си отворите сметка тук са:

  • Една от най-големите компании в света
  • Много добра репутация
  • Лиценз за предлагане на хазартни игри в България
  • Освен спортни залози имате възможност да играете и покер, казино и на финансовите пазари, със само една регистрация, без да е нужна втора или трета сметка.
  • Бързо и сигурно изплащане с множество методи за плащане на вашите печалби. След като заявите плащане срока, в който парите са в вашата карта е няколко дни. Това се отнася за Виза Електрон, по наши наблюдения, но според банката, срока може да варира с няколко дни.
  • Сигурност на вашите данни. Вашите данни са на сигурно място и можете да разчитате на професионализъм в тази важна област. В наши дни сигурността на данните е много важна и  тук бет365 е положил необходимите мерки за защита. Не трябва да ви притеснява процеса на Верификация. Това е за ваша сигурност.
  • Високи коефициенти + множество опции за залог в един мач. Какво имаме впредвид тук? Можете да заложите на60-80-100, а понякога и над 100 позиции в един мач, като гол.гол, под и над голове, азиатски хендикап, голове за полувреме, голмайстори, корнери, дори и жълти картони, Избора е много голям, а залога става бързо, без излишно блокиране и дълго чакане. Залога се осъществява за няколко секунди.
  • Минимален депозит. Минималния депозиит в БЕТ365 е 5 евро или малко по-малко от 10 лв. Това е една добра опция, тъй като при някой букмейкъри, минималната сума е доста по-голяма от тази в букмейкъра БЕТ365.

Изборихме само част от предимствата, да си направите сметка в бет365. Има и още, които не са за подценяване да играете в онлайн букмейкър. Променливи атмосферни условия, дъжд, буря, сняг, студ. Не на всеки му се излиза навън, за да отиде до офлайн пункта, за да пусне мачовете си, които си е харесал предварително от програмата за деня. Отделяно, пунктовете си имат работно време и няма кой да ви чака в 1:00 през ноща да заложите. Тук работното време е 24 часа и можете да заложите по всяко време, дори и рано сутринта.

В ерата на мобилните телефони, таблетите и други мобилни устройства, за любителите на тези електронни джажджи, бет365 е приготвил и много подредена и ясно разбираема мобилна версия на сайта. Той се зарежда бързо и след, като го изпробвахме достатъчно дълго, можем да кажем, че оценката ние е много добра. Няма забавяне в обработката на залози повече от няколко секунди. Тук искаме да уточним, че скоростта на интернета също е от значение и ако някои е изчерпил бързия си интернет и е преминал на интернет на бавна скорост, няма как да очаква същото бързо зареждане на срещите и обработка на залозите.

Предимствата, които изредихме са достатъчно съблазнителни, но не спираме до тук. Повечето желаещи да си открият сметка, се питат има ли някакви бонус, нещо допълнително. Отговора е “ДА” има такова нещо и то се нарича: 100% бонус до 100 лв. Идеята е да се привлекат нови клиенти и операторите са подготвили за всеки нов клиент 100 лв бонус, при депозит от 100 лв. Депозирате от картата си в бет365 100 лв. и бет365 ви зарежда още 100 лв., с които парите в игралната сметка стават 200 лв. За теглене на бонуса има условия. Трябва парите да се превъртят и тогава могат да се теглят. Моля имайте на предвид, че вашите пари, в примерния случай 100 лв. , можете да си ги изтеглите по всяко време, но тогава губите бонус промоцията, ако не сте я изпълнили докрай. Бонус промоцията е изпълнима, ние лично сме участвали нея и можем да кажем, че условията са напълно нормални и изпълними.

Освен 100 лв бонус, бет 365 предлага и други бонуси на играчи, които вече имат сметка при тях. Това са 50% бонус депозит, 25% бонус депозит и още множество други бонус промоции.

Bet365 ви предлага и увеличение на печалбата, при някои определени случаи. Това са множествени залози, направени преди началото на срещите и които, като пример можем да даем са от Шампионска Лига, Лига Европа, Висша Лига на Англия, Серия А – Италия, Примера Дивизион – Испания,  Бундеслига – Германия и други. Можете да прочете за тази и още промоции в сайта на бет365 или да се свържете с тях по електронна поща, чат и телефон, но преди това е необходимо да си регистрирате нов акаунт. Това можете да направите лесно оттук.

Как да регистрираме сметка, снимки и разяснения:

Първата стъпка е да е да се регистирирате, кликнете тук и след това на надписа в сайта 100 лв бонус за нови клиенти. След това моля разгледайте снимките за повече информация, как най-бързо и лесно да завършите регистрацията:

bet365-registraciq-1

bet365-registaciq-2

След, като се регистрирате, вижте електронната си поща, там ви е изпратен код за 100% бонус за първи депозит. Копирайте кода от вашия e-mail, след което отидете горе вдясно, където е потребителското ви име, на кръгчето, след като отидете върху него, излиза падащо меню. Отивате на История, след това Оферти и  в Полето Код на Офертата, въведете вашия код, който ви е изпратен на e-maila.

bet365bonus-code-100

Приятна игра с бет365! | Официален сайт на БЕТ 365