Футболни резултати на живо

futbolni-rezultati-na-zhivo

Сайтове за футболни резултати на живо – ревю

Всеки фен на футболните залози и прогнози е търсил в интернет и по точно google, кой сайт е най-добър за следен на футболни резултати на живо. Сайтовете за следене на мачове, както фуболни, така и баксетблни, хокейни и други са голям брой, но малцина са стабилни, надежни, подробни и най-вече бързи. Едни от лидерите в момента, след наше проучване са футбол 24, хскорес и лайвскоре. Може би читатели следят своите прогнози и на други популярни сайтове, но в тази статия ще се спрем и ще разледаме именно тези 3 сайта.

  • futbol24.com – Един от лидерите във футболните резултати на живо. Сайта следи голям брой мачове, като дори и втори и трети, а в някой пъвенства дори и четвърти дивизии в различните държави. Тук можете да видите класиране, последни 6 срещи на даден отбор, като домакин и като гост. Един от най-бързите сайтове в момента, но за съжаление някой път след нанасяне на гол, след секунди той бива маркиран в червено и премахната, т.е гола е бил отменен или е имало някаква грешка при нанасянето му. Като цяло сайта е много добър и полезен. Голяма част от любителите на залозите, следят свойте спортни прогнози именно на този сайт.
  • xscores.com – Един сайт за футболни резултати на живо, който е на пазара от дълги години и който си е изградил репутация на сериозен и надежден. Резулататие се нанасят малко по-бавно от тези на футбол24, но за разлика от него xscores е по-добър за намиране на даден футболен мач, тъй като мачовете са по-малко, като бройка, следят се основно водещите първенства и на всеки футболен мач има знаменце с държавата, като по този начин човек лесно се ориентира и намира бързо футболната среща, която го интересува. Този сайт следи освен футболни срещи, то и хокейни срещи, тенис, американски футбол, баскетбол, бейзбол.
  • livescore.com – Това е един от най-старите сайтове за следене на футболни срещи на живо. Основан е през далечната 1998 година. Сравнително лек, бързо се зарежда, дори и на по-стари телефони, като примерно тези с операционна система симбиън. Няма бързината за нанасяне на резултатите, като футбол24, но е подробен и функционален.