Кои национални футболни отбори са с най-голям шанс за титлата?

Европейското първенство вече започна и се изиграха 14 срещи до момента. До някъде започна да се вижда класата на различните футболни отбори и техния потенциал на това Европейско първенство. Можем да подредим отборите с най-големи шансове според нас в следния ред:

– германски футболен отбор, испански футболен отбор, френски футболен отбор, италиански футболен отбор

Тези отбори с поред нас имат най-голям шанс за спечелването на титлата на Евро 2016. Естествено първенството е в началото си и е възможно да има изненади. Прави впечаление ниската резултатност и големия брой ъндъри / под 2.5 гола / на срещите. От 14 мача имаме само 3 над 2.5 гола и 9 под 2.5 гола. Лично за нас любителите на футбола, футболните емоции и залози тази ниска резултатност не е очаквана, дори сме изненадани, но това е футбола уважаеми посетители, понякога топката не иска и не иска да влезе в мрежата. Как играят отборите:

Германия – вижда се потенциала, но не се напъват, може би пазят сили за напред

Франция – имат потенциал, но недостатъчен за финал или пофинал според нас. Това се видя от мача с Албания. Французите хвърлиха много усилия и не успяха да отбележат до 80-те минути когато паднаха 2-те попадения. До тогава сравнително равностойна игра, с много добра защита т страна на Албания

Испания – леко разочарование от играта, липса на голове, само един гол и то накрая на мача. Може би умората си казва думата, тъй като испанското първенство приключи по-късно.

Италия – Без да е смятан за претенден за титлата този пътИталия изненада приятно и доказа, че Италия е класа и Италия почти винаги има място на полуфинал или финал, независимо от отбора, с които играе. Италия показа дух и борбеност. Прогнозираме още дост фази от ЕВРО 2016 да бъдат преминати и възможност за стигане до полуфинал.