Букмейкърите в България след Brexit

Английските букмейкърски къщи, след Brexit?

Здравейте приятели на спортните залози,

Днес 24.06.2016 рано сутринта научаваме първите резултати, които не са окончателни, но твърде близко до реалните, в предвид големия брой секции, които са преброени. Резултата от вота е, че Великобритания напуска Европейския съюз. Много хора не вярваха това да се случи, а може би и не искаха да повярват и все си мислеха, че дори и с малко повече гласове UK ще остане, но това не се случи.

В момента наблюдаваме паника на финансовите пазари, лирата се обезцени спрямо долара с около 10%, което ниво е едно от ниските от 1985-та година.

Какво следва след Брекзит-а?

Какво следва оттук нататък, малко хора ще се навият да предскажат. Едно е сигурно, ще има много промени на финансовите пазари, корпорациите, работниците, които работят в Англия и тн.

При букмейкърите положението, също е неясно, тъй като голяма част от водещите букмейкърски къщи са регистрирани в Англия. Едни от най-добрите букмейкъри в България Бет365 и Бетфеър, също са английски компании, но Бет365 има лиценз от Малта, която е в Европейския съюз. Наскоро бет365 взе лиценз и за България и се надяваме къщата да продължи ползотворна работа с българските си клиенти още дълги години занапред.

Ще ви държим по възможност в течение на всички новости и промени, свързани с Brexit и влиянието им върху английските букмейкърски къщи.