Футболни мачове – прогнози за лятото

футболни мачове

Футболни мачове – прогнози за летния сезон

Здравейте любители на залозите и прогнозите,

В нашия сайт ще се постараем да даваме прогнози на футболни мачове от различни първенства. В момента тече Евро 2016, като наблягаме на прогнозите там, но след неговия финал, започваме да прогнозираме футболни мачове от водещите скандинавски първенства – Дания, Швеция, Норвегия, Финландия и други.

Лятото е сезон на отпуските и почивките, като клубовете във водещите първенства Германия, Франция, Италия, Испания са в почивка. Лятото се играят приятелски мачове и най-вече скандинавски такива, където условията през зимата не позволяват провеждането на клубни турнири.

Футболни мачове през летния сезон има и в Бразилия, Перу, Еквадор и други първенства в Южна Америка, където също ще даваме прогнози.

Кога стартира Висшата лига, Бундеслигата, Примера Двивизион и Серия А на Италия?

Премиършип стартира с мача между Арсенал и Ливърпул на 13 Август 2016, а Чемпиъншип на 05 Август 2016. Бундеслигата започва на 26 Август 2016, а Примера Дивизион на 21 Август 2016 година. Феновете на Италианското Калчо ще мога да наблюдават първия мача за новия сезон на серия А на 20 Август 2016.

Нека не забравяме и Олимпийските игри в Рио, където нашите тенисисти Цвети Пиронкова и Григор Димитров също ще вземат участие.