Вижте какво си купи Роналдо?

Кристиано Роналдо осъществи една от мечтите си да стане европейски шампион с тима на Португалия, но това не бе всичко. звездата на Реал Мадрид отдавна бе решил да осъществи и една друга мечта – да си купи рядко Бугати Вейрон и ето, че точно лятото се намери и повод за това. Роналдо закупи рядък модел Бугати Вейрон за около 1.8 млн евро, като в света подобни возила са в строго ограничена бройка. Въпреки разнообразния си авто парк и то все от скъпи возила, португалеца не жали пари за супер скъпи и луксозни модели, като държи да са редки бройки и малцина да имат същата кола като неговата.

Роналдо е бил на почивка в Ибиза /Испания/, заедно със семейството си, когатоо се е решил да купи Бугатито и без проблем е броил огромната сума от 1.8 млн. евро. Автомобила е модел Бугати Вейрон 16.4 и разполага с 8.0 литров двигател с мощност 1001 конски сили. От 0-100 км/ч, колата ускорява за 2.6 секунди, а от 0-160 км/ч за 5.5 секунди.

Много от елементите по колата са изработени от карбонови нишки, което допълнително намалява теглото на луксозния автомобил. Роналдо веднага се е похвалил, че влиза в клуба на собствениците на Бугати, като някои от по-известните спортисти, притежатели на Бугати са Роберто Карлош и непобедения в професионалната си кариера боксьор Флойд Мейуедър.

bugatti
bugatti veyron 16.4