Залози на живо

Залози на живо – какво означава, как се играе, какви са предимствата на този вид залози

Залозите на живо са интересна възможност за любителите на спортни залози и прогнози. В миналото, преди 15-20 години единственият вариант за залози в България беше на хартиен носител, т.е излизаха програми на хартия, където се публикуваха тиражите, които следват за няколко дни или седмица напред и всеки можеше да пусне своите предвиждания до определен ден и час, след което вече нямаше възможност да се залага. Сега отново някои букмейкъри имат програми на хартиен носител, но по-голяма част залагат най-вече на онлайн платформите, където има възможност за игра на живо.

Днес с напредването на технологиите, навлизането на реномирани букмейкъри, това е напълно възможно и все повече играчи и любители на залози на живо се възползват от тази опция.

Залози на живо е опция, която дава възможност на играча да заложи по време на игра на дадена среща, като в повечето случай, това е възможно от 1-вата до 90-тата минута на дадена спортна среща. В повечето случай няколко минути преди края срещата е блокирана и не се дава възможност да се заложи, поради изтичане на времето и игра в продълженията, но като цяло имате едни 85-90 минути, в който спокойно можете да си изберете позиция и да си заложите на живо.

Коефиециентите се променят по време на спортното събитие, като вие имате възможност да изберете кога точно да заложите.

Коефициентите по време на среща на живо, се променят своевременно, според оставащото време. Пример: при позиция над 2,5 гола и липса на гол, коефициента през определени интервали от време се покачва, за сметка на коефициента на позиция под 2,5 гола, който пък от своя страна намаля.

Залози на живо е интересна и полезна опция за играчите на спортни срещи. Съчетана с кеш аут опцията дава избор на играча да прецени сам, кое е най-правилното решение за неговия залог. Можете да разгледате офертата на един от най-добрите световни букмейкъри, който предлага опцията, залог на живо и има издаден лиценз за дейност в България.