Кои са най-добрите футболни прогнози?

Този въпрос го задават любители на футболните залози не само в България, но и по цял свят. Всеки ден в интернет се търсят печеливши футболни прогнози за различни спортове, като целта е ясна, а именно да се спечели.

Как може да определим, кои са най-добрите футболни прогнози?

Това са тези прогнози, чийто % успеваемост е най-голям. Много са типстърите, които дават безплатни и плате футболни прогнози, но малка част от тях могат да се похвалят с постоянни печалби.

В сайта futbolni24.com се стремим да предоставим на посетителите безплатни футболни прогнози на спортни срещи. Европейското първенство по футбол приключи, като е ясен победителя, а той е Португалия. Много специалисти не даваха големи шансове на Португалия, но тя с борбенност и воля постигна успеха и се поздрави със златните медали. Да им е честита титлата!

Ние даваме прогнози за футболни срещи най-вече, но при почивка от страна на водещите футболни първенства, можем да включим баскетболни, хокейни и други прогнози, но нека се върнем на най-добрите футболни прогнози. Всеки типстър има периоди на висока познаваемост и такива с ниска. Поне ние не познаваме такива с постоянно висока познаваемост, но най-важното е стила на прогнозиране, дисциплината, внимателното и задълбочено анализиране на дадена футболна среща, а не само бързо поглеждане на статистиката и пускане на прогнозата. Важни фактори са финансовите показатели на отбора, класата на играчите, контузени, наказани футболисти, стимула за игра. Каквото и да се пише и да се говори за футболните прогнози, сериозен фактор тук е и късмета, колко и странно да се вижда на някои. Голове са вкарвани в 90-тата минута, а понякога и в 90+4, 90+5. Няма как някой да превиди такъв гол и да каже, че благодарение на дългогодишния си опит и познания в областта е стигнал до тази прогноза.

Най-добрите футболни прогнози са печелившите прогнози! Съгласни ли сте с нас? Можете да пишете и коментирате за всичко от света на футбола на фейсбук страницата ни: https://www.facebook.com/futbolni24