Гледай футбол – къде, кога и как?

гледай футбол

Къде да гледаме футболни мачове на живо?

Този въпрос интересува много любители и приятели на футбола в България. Живеем в ерата на информационните технологии и нещата вече са доста улеснени откъм възможности за гледане на спортни срещи на живо.

Преди появата на интернет, следяхме единствено телевизионните канали и се надявахме, срещата, която искаме да наблюдаваме да я дават по Канал 1, БТВ или Нова телевизия, т.е три от водещите телевизии, които се хващат и с цифров приемник.

Днес във времето на дигиталните технологии и интернет, спокойно можем да наблюдаваме почти всяка една среща от водещите футболни първенства онлайн. В интернет можем да открием много рекламни съобщения тип: “Гледай футбол тук безплатно” или “Гледай футбол – Барселона – Реал Мадрид от тук”

Гледай футбол онлайн – sportlemons.net

Един от водещите сайтове за гледане на мачове на живо, който според нас има богат асортимент не само от футболни срещи, но излъчва тенис на живо, баскетбол, американски футбол и бокс е http://sportlemons.net

Тук можете да наблюдавате голям брой футболни срещи от Европа, особено през уикенда. Единствения недостатък, който присъства в почти всички сайтове за гледане на спортни срещи онлайн, това е присъствието на реклами, които обаче бързо можете да затворите с знака “х”.

Пожелаваме ви приятно гледане!