Топ залози за футболни срещи

топ залози

Топ залози за футболни срещи от водещи първенства

В наши дни възможностите за залог са много по-големи отколкото в миналото. В момента водещите букмейкъри се надпреварват да предложат все повече позиции и възможности на играчите, с което да събудят техния интерес. Докато в миналото имаше възможност да се залага на Английското, Немското, Италианското, Испанското и Френското първенство най-вече, то сега феновете на футболните залози могат да избират от по-долни дивизии и първенства от множество държави, включително Африка, Азия, както и Северна и Южна Америка.

Кои реално са топ залозите за деня. Всеки ден се залагат милиони хора по цял свят, като по-голяма част от тях имат повторение на своите прогнози.

Какво имаме в предвид?

Нека вземем за пример футболна среща от Английската висша лига:

  • Манчестър Юнайтед – Съндърланд

По-голяма част от играчите залагат за победа на Манчестър Юнайтед на коефициент примерно 1.50. Тази среща бива играна в милиони фишове, както сингъл, така и комбиниранов права колонка или в система, като част от играчите я слагат твърда, тъй като са уверени, че Манчестър Юнайтед ще победи. Незаваисимо от резултата в последствие, тази среща се превръща в една от най-играните за текущия ден или текущия тираж. Тези срещи са така наречените топ залози и  са предпочитани за игра, както от професионалистите, така и от любителите на хазартните спортни игри.

Топ залози, често пъти биват добавяни в сайтовете за прогнози, като участниците своевременно се информират за това, кои са топ залозите в тиража и на кои от тях да се доверят. Има и играчи, които избягват тези срещи в предвид големия наплив към тях и предпочитат, да се доверят на други, по-малко играни срещи. Всичко е въпрос на начин на игра, различна тактика на всеки един типстър или просто любител на спортните и най-вече футболните залози.

Дали ще изберете да пуснете топ залози или друг вид залози, това преценяте вие, но е добре преди да напишете дадена среща във фиша, добре да се информирате за статистика между тези два отбора, изиграните мачове между тях, както и временната форма на всеки един отбор. Нека не забравяме, че като всяка хазартна игра е нужно и късмет.