Горещи футболни съпруги – лято 2016

Кой са едни от най-горещите футболни съпруги за 2016-та година и как изглеждат, можете да видите в краткото ни ревю.

Нека започнем с една неустоима и съблазнителна красавица:

  • Сара Карбонеро (32) – съпруга на Икер Касияс

Бившата телевизионна водеща се запознава с Икер през 2009-та година и оттогава са заедно. Тя е еизбрана за най-красивата телевизионна водеща в Испания, където отразява редица международни спортни събития, включително и световното първенство по футбол в ЮАР. Двойката е вече близо 7 години заедно, като през 2014 година им се ражда син – Мартин.

sara

  • Виктория Варга (24) – футболна половинка на Грациано Пеле

Красивата унгарка все по-често е пред обектива на фотографите и телевизионните оператори, осоебено след близостта си с италианския футболист Грациоано Пеле. Въпреки, че е само на 24 години, Виктория е един от най-търсените модели на бельо в собствената си страна. Двамата са заедно от близо 4 години.

viktoria

  • Ноеми Хапарт (22) – футболна половинка на Яник Ферейра-Караско

Ноеми е гадже на белгйския национал Караско. Тя учи медицина и владее някололко езика – английски френски и холандски. Бе избрана за Мис Белгия през 2013-та година.

noemie

  • Анн Катрин Бомел (26) – Марио Гьотце

Красивата Анн е германски модел и певица. Тя среща Гьотце през 2012 година от тогава са заедно. Анн Катрин Бомел е определяна за една от най-красивите футболни съпруги през последните години, като тя споделя, че за да бъде винаги във форма, работи усилено във фитнеса.

ann-katrin-bomel

  • Анна Левандовска (28) – футболна съпруга на Роберт Левандовски

Анна е една от най-спортните футбoлни съпруги. Родена в Полша, от малка трнира бойни изкуства, като има черен колан по карате и множество отличия.

ana