С какъв залог да играем?

залог

С какъв залог да играем спортните си прогнози? Това се питат много любители на залозите.

Дали да изберем права колонка с няколко мача или да заложим на система, а защо не и на сингъл, което пък ни дава най-голям % шанс да спечелим, тъй като играем само една среща. Всичко това е строго индивидуално и всеки играч трябва сам да прецени финансовите си възможности и според тях да направи своя залог.

По долу, ще ви дадем някои съвети, които може би ще са ви от ползва, когато избирате с какъв залог да играете:

  • Залагайте с такава сума, която можете да си позволите да изгубите. Залога на футболни или спортни срещи е хазарт, така, че не се увличайте с големи за вас суми. Добре е ако приемате тези игри, като хоби и запълвате свободното си време с анализи и прогнози на футболните срещи, но не и това да се превръща във ваше бреме и да ви затормозява.
  • Играйте, колкото се може по-малко мачове в една права колонка или сингъл. Колкото повече мачове играете толкова шанса за печалба намалява. Често сме виждали хора, които слагат по 10-12, а дори и повече мача в права колонка със скромен залог. Добре, те не рискуват голяма сума, но шанса за печалба при тях е минимален, защото все някой мач няма да излезе, според тяхната прогноза и целия фиш губи.
  • Водете си статистика на залозите и прогнозите. Можете да си пишете в тефтерче, каква сума сте заложили даден ден и дали залога ви е печеливш или губещ. Така по-лесно се прави статистика на прогнозите и сумите, с които играете.
  • Когато избирате една или повече срещи за залог, проучете внимателно мачовете, вижте статистиката между тях и моментната им форма. Обърнете внимание на турнира: първенство, купа или друг турнир. Понякога силни отбори излизат с втория си състав за купите или просто нямат желание да играят на всички фронтове и купата е оставена на заден план или пък първенството, а играят на максимум за купата. Проучете тази информация, тя ще ви е полезна.
  • Изберете правилната стратегия или система за вас. Няма стратегия, която носи 100% печалба, но има такива стратегии, които са по-печеливши от други.

Всички тези съвети са информативни и са насочени единствено в помощ към залагащите играчи. Насърчаваме разумната игра!