Онлайн букмейкър на български език

В наши дни информационните технологии са част от нашето ежедневие и все по-често биват срещани в различни области от живота. Спортните залози не отстъпват от тази максима и там отново забелязваме нахлуване на ИТ в тази област и все по-масово използване на смартфони, таблети и лаптопи за игра от разстояние или залози в онлайн букмейкъри.

Кой онлайн букмейкър да изберем е въпрос на личен избор на всеки един, но в тази статия ще дадем някой предимства на определени букмейкъри в България. Какво по-точно имаме в предвид:

  • онлайн букмейкъра да бъде лицензиран в Комисията по хазарта и да притежава лиценз за работа в България
  • да е коректен с клиентите си и да има опция хелп деск или съпорт център, който да отговаря на въпросите на залагащите.
  • да е регистриран за защита на личните данни и да гарантира тяхната сигурност
  • да работи с няколко метода на разплащане, като депозитите и тегленията да стават максимално бързо
  • клиентите да бъдат сигурни а своите финанси
  • коефициентите на спортните срещи да бъдат максимално високи и дадения онлайн букмейкър да предлага множество опции за залози на живо, като краен резултат, първо полувреме, второ полувреме, гол/гол, няма гол, двата отбора да отбележат гол първо полувреме или второ полувреме, азиатски хендикап, точен резултат, време на първи гол, минута на първи гол /примерно от 20-та до 30-та минута/, корнери за първото полувреме, както и за целия мач и много други.

Това са едни от основните критерии за онлайн букмейкър и които биха задоволили и по-претенциозните играчи. Кой онлайн букмейкър отговаря на тези критерии? Съветваме ви да се регистрирате само в лицензирани онлайн букмейкъри.