Спортни залози онлайн

Спортните залози онлайн са популярни в цял свят и са предпочитана форма за залози в развитите държави. Напоследък и в България, все повече хора, правят своите спортни залози онлайн и се наслаждават на удобството да са у дома си, да гледат избраното от тях спортно събитие и да залагат, без да е необходимо да излизат от тях и да чакат на опашки пред пунктовете.

Спортните залози са многообразни, като по известните и разпространени от тях, ще разгледаме по долу:

  • Футболни спортни залози онлайн – може би най-популярната форма на спортни залози. В цял свят любители и професионалисти, залагат на футболни срещи онлайн, като тук възможностите за игра и позициите са изключително много. Можете да играете първо или второ полувреме, голове, корнери, време на отблеязване на гол, голмайстор, азиатски или обикновен хендикап и още много други позиции.
  • Спортни залози онлайн на тенис – Тенис залозите онлайн са много популярна форма на залози, като в почти всеки известен букмейкър можем да видим известни тенис първенства и множество срещи на които можем да заложим онлайн. Някой от по-известните са Уимбълдън, Аустрелиън Оупън, УС Опън и др.
  • Залози олайн на конни състезания – много популярен спорт в Англия и също толкова популярен, като залози на конни състезания. Англичаните са много запалени по тези конни надбягвания, като в известните онлайн букмейкъри може да намерите, както реални конни състезания, така и виртуални такива.
  • Залози на гонки – много популярни залози осоебено в Англия, Шотландия, Ирландия, но вече и в България. Играта добива все по-голяма популярност сред българските играчи, като вече няколко къщи предлагат залози на състезания с хрътки. Можете да играете реални състезания от пистите в Англия онлайн, както и виртуални такива през няколко минути.