Прогнози на мачове – полезни съвети за играчи

прогнози на мачове

Прогнози на мачове – как да направим обоснована прогноза на футболна среща от дадено първенство и да увеличим шансовете си за успех?

Прогнози на мачове – това е толкова важно, колкото и сумата на залога, дори по-важно. От това, каква прогноза ще направите, зависи дали ще спечелите или загубите вашата среща или срещи. Най-трудната част е да направим правилната и печеливша футболна прогноза.

Какви стъпки да предприемем за да увеличим своя шанс за успех. Искаме преди всичко да кажем, че 100% сигурна и печеливша прогноза няма и винаги, колкото и да сме запознати с материята, отборите, които играят, статистиката от изиграните досега мачове, както и други фактори, напълно верни прогнози няма и няма как да има. Футбола е такава игра, че може в 90+5 отбора ви да повече и вие да спечелите, както и в последните минути и дори секунди, да сте си мислели, че вече взимате пари от фиша, а той се оказва губещ. Затова, казваме, да увеличим шансовете, но няма как да ги направим на 100% в тази игра.

Едно от важните и основни неща е да погледнем класирането. В първенства, в които са изиграни десетина кръга или повече, ясно започват да се виждат фаворитите, отборите с класни играчи и стабилна форма, като цяло. При първенствата, в които току що започват или са минали 2,3 кръга е доста по-трудно, тъй като няма информация за тези няколко кръга, кои от тях ще са в челото на класирането и кои, ще се борят за оставане в дивизията.

По-принцип е добре да залагаме на първенства с над 10 изминали кръга, даже и повече. Внимателно разгледайте, как отбора се представя, като домакин и гост, колко гола отбелязва в мач и победите му с 1 или повече гола са. Има отбори, които играят добре у дома, а други добре, като гости. Това са все ориентири, които ще са ви от полза. Когато сравнявате два футболни отбора и правите прогнози на мачове, вижте статистиката между тях за последните 5,6 години, а може и повече години. Колкото повече информация имате толкова по-добре. Има отбори, които са в по-слаба форма в момента, но които не са допускали загуба срещу определен съперник, последните 10 години примерно, тогава това е фактор, който трябва да се вземе в предвид, когат се прави прогноза на мачове и се залага.

Не на последно място проучете временното състояние на играчите в двата отбора, можете да потърсите информация в гугъл за контузени, наказани или просто играчи, които няма да играят в настоящата футболна среща.

Информацията е много ценна при анализа и прогнозирането на футболни мачове, но нека все пак да кажем, че в тази игра има и голяма доза късмет.