Григор Димитров и Никол Шерцингер в открито интервю за личния си живот

Григор Димитров и Никол Шерцингер – двойката, която е заедно от около година, разкри подробности за личния си живот пред в.Сън. По-точно това стори красивата Никол, която въпреки своите 38 години, изглежда все така сексапилно и предизвикателно в очите на мъжете.

Григор Димитров и Никол Шерцингер, рядко споделят тайни от личния си живот, но специално за в.Сън техните почитатели успяха да научат някои пикантни новини относно техния любовен живот и бъдещ личен такъв.

Никол сподели, че би желала да има семейство и да вдигне голяма сватба с Гришо, но според нея все още момента не е дошъл. Тя споделя, че поставя на първо място кариерата си и винаги личния и живот е бил на второ място. Хавайката с германски, бразилски и украински корени иска да даде още на шоубизнеса и смята, че времето за семейство, сватба и бебе, все още не е дошло.

Въпреки натоварената програма и на двамата, те успяха да отделят време за почивка в Италия и си направиха куп селфита и снимки. От това, което виждаме, може да се каже, че са много привързани един към друг, лудо влюбени и щастливи.

Никол в момента работи върху предаването X-Factor, а Гришо пътува по различни тенис турнири. Наскоро Никол бурно аплодираше своя любим, където той се бореше с Анди Мъри. Тя често го подкрепя от трибуните, стига да има нужното време за това. Любопитно е да се отбележи, че почти винаги, когато Никол е на мач на Гришо, той печели. Източници разкриват, че Никол Шерцингер била тигрица в леглото и няколко дни преди важен мач, не закачала Григор, обаче преди това и след това били толкова отдадени един на друг, че не излизали с дни от любовната си бърлога.

По всичко изглежда, че двойката ( Григор Димитров и Никол Шерцингер) е все така влюбена и според запознати, не са виждали Григор толкова захласнат по жена до този момент.