Какъв да бъде залога?

математически прогнози

С какъв залог да играем?
Това се питат много любители на спортните залози, като отговора зависи от всеки един от тях. Няма как да се дефининира точно какъв да бъде залога. Основната цел е залога да е печеливш, т.е позицията, която се избере и се заложи на нея да е печеливша. Залога е толкова важен, колкото е важна и прогнозата. С висок залог може да изгубиш, ако прогнозата ти не е печеливша.
Всеки играч, трябва да определи сам, с какъв залог да играе, според своите финансови възможности. Изберете залог, който можете да си позволите да загубите. Тук говорим за спортни залози, а при тези вид игри има риск от загуби, затова, мислете много внимателно и преценете сумата с която да заложите.
Основно хората предпочитат да играят за удоволствие и залагат 1,2,5,10, а дори и повече единици в дадена валута или лева, за определена позиция или позиции. Основно се играе права колонка или сингъл. Има и любители на системите, като най-често срещаните са 2 от 3, 3 от 4, 3 от 5, 4 от 6 и други. Това е лично наше мнение от наши наблюдения. Кое да се избере е въпрос на личен избор, но при сингъла или дефинирано, като залог на само един мач, вероятността за печалба е най-голяма.
При избор на краен резултат 1х2 имаме 3 варианта, като изход на двубоя. При гол/гол и няма гол или под 2,5 гола, над 2,5 гола имаме 2 варианта, като единия е печеливш, а другия губещ.
При системите, с малък залог могат да се спечелят високи суми, осоебено, ако се търсят изненади и по-високи коефициенти, но пък вероятността, това да се случи намалява значително.
Това, какъв залог да изберете е редно да определите самия вие и залога ви да бъде такъв, че да можете да си го позволите.

Можете да се регистрирате в лицензираните оператори за България, като всеки един от тях предлага атрактивни оферти за нови клиенти!

Желаем ви успех в предвижданията и залозите!