Как да взема бонус? Как да го превъртя?

Всички любители на хазартните спортни залози, са се питали, как могат да вземат бонус и какъв точно е бонуса при спортните букмейкъри. В момента ще разгледаме популярния спортен бонус или по-точно този за спортни залози, тъй кат бонуси има и за казино, бинго, игри, покер и други видове бонуси.

Тук ще дадем повече разяснения за спортните бонуси. Един от най-добрите в момента бонуси за спорт предлагат от бета. Този бонус е 100% до 100 лева. Откривате си сметка, депозирате 50 лв., бонуса ви е 50лв., депозирате 100 лв., бонуса ви е 100 лв. Това е просто пример, какъв ще ви бъде бонуса, т.е размера на депозита, но до 100 лв.

След като откриете сметка. Може да да получите бонус, къщата ще Ви изпрати по имейл 10-цифрен Код на Офертата. За да получите бонуса, направете депозит, посетете страницата Въведете Код на Офертата.

След, като ви изпише, че бонуса е преведен в сметката, това може да видите отдясно горе, секция: Баланс. Сега можете да започнете да превъртате бонуса.

За да можете да залагате с bонуса даден ви от букмейкъра, трябва да направите залози, на обща стойност първия ви депозит. Т.е депозирали сте 100 лв., дават ви бонус 100 лв. Трябва да направите залози за общо 100 лв., след което бонуса ще може да се играе и залага. За да можете да изтеглите бонуса, трябва да направите общо залози в рамките на 90 дни за 600 лв, ако сте депозирали 100 и сте получили 100 лв. бонус, т.е (100 лв. + 100 лв.) х 3 = 600 лв, при депозит 20 лв. се получава следната сметка (20лв. + 20 лв.) x 3 = 120 лв.

След като изпълните това условие можете да теглите бонуса.

Моля имайте предвид, че залози на коефициент под 1.50 не изпълняват условието за превъртане на бонуса.

Залози, които са затворени преди края на мача, също не изпълняват условието за превъртане.

Желаем ви приятни моменти със спортните залози.