Мачовете днес

прогноза за мачовете днес

Прогноза за мачовете днес – на какво да заложим, полезни съвети.

Днес, след разглеждане на тиража, забелязваме, че има интересен кръг в Англия Премиършип, а повечето мачове са в Чемпиъншип. Във висшата лига за днес има има само два мача:

Прогноза за мачовете днес

  • Борнемут – Лестър
  • Евертън – Арсенал

Миналогодипния шампион Лестър изпитва трудности, да се представя, както в предния сезон и в момента е на 14-то място в класирането, като дори се доближава до линия на изпадащите. Отбора на Борнемут е с 2 места по-нагоре в таблицата на класирането, като у дома играе успешно 4/1/2. Сензацията на Чемпиъншип се представя достойно за момента и в този мач ще има шанса да затвърди още повече позицията си в средата на Премиършип. Лестър е слаб гост със статистика от началото на сезона 0/1/6 и голова разлика 6/18. В този двубой Борнемут би трябвало да има по-големи шансове за победа, но в предвид по-голямата класа на Лестър и факта, че от последните 4 двубоя между тях имат два равни и 2 победи за Лестър, тук можем да заложим на един равен резултат, а коефициента не е никак лош – 3.50

Какво можем да разгледаме в следващия двубой между Евертън и Арсенал. Арсенал се е отправил към върха на класирането, след силен старт на сезон 2016/2017. Момчетата на Арсен Венгер показват бърза игра и бележат достатъчно голове във почти всеки един мач. В мача срещу Лудогорец всички ние видяхме тяхната класа и игрови потенциал. Евертън са в средата на класирането и ще се опитат да измъкнат поне точко от това домакинство, срещу 2-рия в Премиършип, но статистиката тук е в полза на Арсенал. От последните мача, Арсенал има 4 победи, а другия мач е завършил наравно. Труден за прогнозиране мач, но определено тук бихме заложили на знака 2-ка или победа за Арсенал / 1.85 /, в предвид статистиката и временната форма на отборите.

Отиваме към по-долната дивизия, а именно Англия Чемпиъншип.

Тук за Вторник са предвидени да се изиграят 10 мача.

Прогноза за мачовете днес – Спираме се на един интересен двубой:

  • Бристол Сити – Брентфорд

Мач между 14-тия и 15-тия в класирането. Два отбора, които не тръгнаха особенно добре в началото на сезона и сега се опитват да измъкнат максималното във всеки един мач, за да запазят мястото си и следващата година в Чемпиъншип. Интересното тук е че и двата отбора са резултатни и бележат доста голове, както у дома, така и навън. От последните 5 мача на Бристол Сити 2 са били оувъри, а на Брентфорт от последните 5, 4 са завършили над 2,5 гола. в последните статистики между двата отбора виждаме резултати, като 1:2, 1:3, 2:4. Двата отбора са резултатни за момента.