Стартира нова игра със страхотни бонуси в WinBet

Веригата казина WinBet завъртя предколедно своя нова бонус игра

Казина WinBet започнаха с изненадите по Коледа – стартира нова обединена игра със страхотни бонуси. Почитателите на адреналина веднага ще оценят предложението, възползвайки се от вероятността да ударят голямата печалба.

Някои само са чували за късмета, други го имат по рождение, а трети знаят как точно да си уредят среща с него. В WinBet обаче всеки може да получи шанс, защото играта протича в две части, а потенциалът за участниците се увеличава многократно.

Кога се провежда обединената бонус игра?

От вторник до неделя, в 22 часа.

И допълнително веднъж седмично с натрупващи се джакпота.

Ежедневната игра предлага 20 премии от по 500 лева, което се равнява на обща сума от 10 000 лева. На колело, намиращо се в Парадайс мол в столицата, са изписани 25-те зали, които влизат в бонус играта.

Завъртанията се проследяват чрез видео връзка, до която присъстващите в залите имат достъп, и наблюдават избора. Правят се 20 кръга и попаденията решават, в коя от залите ще се раздава премия. Няма ограничение за броя им – ако една зала се падне няколко пъти, в нея се раздават съответните премии.

Печелившите се определят локално, когато приключи въртенето на колелото.

Седмичната версия на играта на казина WinBet е атрактивна, тъй като се характеризира с цели 3 натрупващи се джакпота:

JP 1 – 10000 лева

JP 2 – 5000 лева

JP 3 – 5000 лева

В нея взимат участие всички зали и закупени талони от клиентите. Прави се теглене на пореден номер, а ако собственикът на талона отсъства и не може да получи печалбата, премията се добавя към джакпота.

Казина WinBet са любимото място за забавление на хиляди българи, тъй като многообразието от игри и възможности е богато, включително и на сайта www.winbet.bg. На него може да се регистрирате съвсем безплатно, да заложите реални пари, или пък да играете с виртуални скъпоценни камъни.