Тенис срещи

тенис прогнози

Тенис – още един спорт, на който можем да залагаме в букмейкърските къщи

Футболните прогнози са може би най-популярни сред любителите на спортните залози, но освен тях има и тенис прогнози и прогнози на баскетбол и хокейни срещи. Изброяваме най-популярните прогнози, тъй като в днешно време може да се залага на какво ли не още: бокс, дартс, волейбол, бейзбол, снукър и още много спортове, на които да направи прогноза.

Тенис прогнозите са също толкова вълнуващи и атрактивни, както футболните прогнози. Тук основните знаци са два победа за единия или за другия играч. Може да се заложи още на сетове, геймове, дори и на точки.

В тениса при по-внимателно проучване на фаворитите, може да се получат по-сигурни печалби , макар и не с не толкова големи коефициенти. Какво имаме в предвид:

  • Следене на класирането в ATP Ранглиста Мъже, Жени и двойки
  • Моментна форма на всеки един тенисист
  • Контузени тенисисти – това също е фактор, тъй като предполагам и вие сте наблюдавали известни имена с контузии, които малко или много губят потенциала си за дадена среща или няколко такива.
  • Стимул за победа. Тук този фактор е също толкова важен, но трудно предсказуем, но е водещ фактор, тъй като има тенисисти, които са си поставили за цел няколко турнира за годината, а в останалите просто играят за поддържане на форма и без да се раздават на 100%. Тук често се получават изненади, тъй като топ тенисисти бързо губят мач-а, а в следващия двубой ги виждаме в топ форма и концентрация, за турнира, който са си поставили за цел да спечелят. По принцип топ тенисистите се концентрират върху най-авторитетните и най-добре платени турнири, но участват и в по-малки такива. Топ турнирите, който можем да посочим са: Голям Шлем, Мастърс на осемте най-добри, ATP Мастърс, Олимпийски игри тенис, ATP 500 серии, ATP 250 серии и други. В Шанхай в турнира АТМ Мастърс, победителя си тръгва със сериозната сума от 1.04 млн. долара. Една наистина значителна сума, за която почти всички тенисисти дават максималното от себе си, за да се придвижат максимално напред в крайното класиране.

По принцип топ тенисистите лесно вземат мачовете си в началото на даден тенис турнир, особено, такъв, който е добре платен и престижен. Защо казваме по-сигурни? Защото Анди Мъри, който е в топ 3 в ранглистата се изправя срещу 95-я в класирането. Класата, опита, обиграността, всичко това дава голям превес да заложим на него и макар коефициента да е 1.10, то според наши наблюдения залога е сравнително ниско рисков. В тениса и тенис прогнозите, изненади също се наблюдават, затова внимателно анализирайте и извлечете максимално информация за всяка една среща, дори и от чужди медии.

В едни от водещите букмейкърски къщи, можете да направите своите тенис залози и дори да получите бонус. Букмейкърите, които сме изброили по-долу са лицензирани и вие няма да имате притеснения относно това да залагате и се забавлявате с тенис срещите от водещите турнири. Възможностите за залози са много, а коефициентите много добри. Приятна игра в препоръчаните от нас букмейкърски къщи: Betfair , Winbet