Лудогорец – Литекс – кой ще победи?

Интересен мач, очаква българските фенове на А Професионална Футболна Лига във вторник, 18 април 2017-та година. Изправят се два добри български отбора за спор за продължаване напред за Купата на България.

Това е полуфинален двубой и очакваме, заряда да е голям. Лудогорец за един от най-класните отбори, последните години и заслужено са шампиони. Те демонстрират високо ниво на футбол, за българските стандарти и останалите отбори в момента нямат възможности да им се противопоставят. Тук Лудогорец ще се стреми към дубъл този сезон. Купа за първенството на България по футбол и за Купата на България.

Отбора притежава доста чужденци в състава си, а отделно от това е финансово най-силния клуб в момента. Отличията в Шампионската лига и Лига Европа, донесоха милиони евро в касата на клуба, а това се отрази и на самата игра. Момчетата от Разград играят с желание и настроение, а заплатите, до колкото знаем, се изплащат редовно и не са никак малки.

Какво да кажем за отбора на Литекс. Водения от треньора Живко Колев тим на Литекс е в трета дивизя на Българското първенство, но за купата показа много добра игра, в повечето срещи и заслужено е на полуфинал. Момчетата от Ловеч, отстраниха Локо Сф, Черно Море и Славия и сега в този мач, очакваме да играят без голямо напрежение. Класата тук е много различна и е в полза на Лудогорец, но Литекс ще играе с настроение и желание за доказване, така, че както се казва във футбола нищо не се знае.

Очакваме интересен двубой, с множество голови положения и голове във двете врати.