Шелборн – Кабинтели – Ейре Първа Дивизия

Почитателите на футбола, ще могат да се насладят на един интересен мач от Първа Лига на Ейре, а именно Шелборн и Кабинтели. Шелборн бе носител на Купата дълги години в Република Ейре и един от класните отбори от първенството на ирландците. След старта на шампионата те се намират в средата на класирането, но нека поясни, че общо отборите тук са 8, а не както в други шампионати по 14,16, а дори и повече.

Повечето от вас явно са чували и гледали мачове на Шелборн, който дори участваше и в Лига Европа през последните години, но малко са тези, които знаят нещо за Кабинтели. Гостите влязоха предния сезон в Първа дивизия и учудиха с представянето си. Те бяха дори лидери в един момента, но засега са на място над Шелборн, т.е на 4-та позиция. След промоцията в Лига 1, основните футболисти бяха младежи от 17, 19 години, част от които показаха завидни качества и предполагам, можем да видим скоро отбора и в Висшата лига.

От последните си 5 мача Кобинтели има само една загуба, за разлика от Шелборн, който записа 4 загуби и една победа. 3 от последните 5 мача на Кобинтели са равенства. Тук, част от типстерите дават прогноза за победа на Шелбърн, но в предвид моментната форма на двата тийма, ние ще заложим на прогноза за голове. Гостите имат 2 мача 3:3 и 4:1, които са достатъчно резултатни, за да мислим, че е възможно и тук да има повече от 2 гола.Коефициента е съблазнителен в Бет365.