Какво е интересното на спортните онлайн залози?

futbol

Спортните залози в интернет нашумяха в последно време, тъй като ДКХ даде лиценз на няколко много силни букмейкъри, които представиха своите сайтове на широката публика. Интересното в спортните онлайн залагания е, че разполагате с множество опции за печалба от наличните събития и пазари. Клиентите имат достъп до голям брой спортове и други игри.

Предлагаме ви да прочетете какви игри и пазари се предлагат в сайтовете за залагания на адрес nostrabet.com, където ще намерите богата информация за букмейкърите, сайтовете за залози, видовете игри и всичко, което може да ви бъде интересно на хазартна тематика.

Има някои съществени разлики между онлайн залозите и тези в наземните пунктове. Светъл пример за това са букмейкърите като Efbet, които освен залагане на редовни спортни събития предоставят и възможност за залози на виртуални спортове. Разбира се, последните присъстват и в много други сайтове. Нека разгледаме и другите интересни функции в нета.

Ако се спрете на Bet365 като букмейкър, който ви предлага да залагате в мрежата, ще се насладите на страхотната Кеш аут опция, с която можете да затворите залога. По този начин ще излезете на печалба или ще облекчите загубата при лош развой на избраното от вас събитие.

В случай, че изберете Betfair пък ще имате достъп до много бонуси и опцията ACCA EDGE, която ви позволява да приберете залога си обратно, ако само една от направените селекции не се сбъдне. Също любопитна функция за всички играчи, които искат да имат по-голям шанс при залаганията си.

Къде да намерим спортни залози онлайн?

В гореспоменатите букмейкъри ще откриете богати спортни секции, където да залагате. Имена като Efbet, Bet365 и Betfair не са за подценяване, тъй като са сред първите лицензирани букмейкъри у нас. Разбира се, не бива да пропускаме и Winbet, който се прочу в последно време с наземните си казина и уникалните джакпоти, които раздаде на българските играчи.

Още един лицензиран букмейкър, който набира скорост е Bwin, като сайта се прослави в много страни от Европа, а сега вече дойде и в България. И тук има интересни промоции и функции, с чиято помощ ще достигнете до големите печалби. Естествено, трябва да имате и доза късмет.

В, който и от тези сайтове да играете е нужно да сте пълнолетно лице (18 години), за да получите възможност за регистрация. Следващата стъпка е направа на депозит (захранване на сметката), с чиято помощ ще може да залагате на всички видове спортни събития.

На какви спортове може да залагате?

В уебсайтовете за спортни залагания присъстват разнообразни спортни състезания. Редом до Цар Футбол се нареждат волейбол, баскетбол, хокей на лед, тенис, бокс и много други. Прави впечатление, че някои букмейкъри като Efbet например имат в спортната си секция конни надбягвания и надпревари с кучета. Особено модерни станаха така наречените виртуални спортни събития, където компютър генерира дадена среща на случен принцип. Общо взето в хазартните сайтове се предлагат залози на всички известни спортове. Играчите могат да залагат за предстоящи събития, а също така и за състезания „На живо”, което е много интересна опция.

Какви бонуси и промоции се предлагат?

Букмейкърите предлагат най-разнообразни оферти на потребителите. В повечето сайтове се дава 100% стартов бонус. Това са Efbet и Bet365, които са сред най-популярните към днешна дата. Освен началните промоции има и още много интересни бонуси, които можете да разгледате. За да усвоите допълнителните суми се изисква спазване на определени условия.

По-малки стартови бонуси имат Winbet и Betfair даващи 50% върху първоначалния депозит. Те също имат и други промо оферти, така че не се колебайте да ги разучите, и да ги усвоите при желание за по-интересна и вълнуваща игра. По-важното е, че виждаме стремеж в букмейкърите да радват клиентите си с различни изненади и допълнения към залозите.

Не изключваме и Bwin, който има няколко забележителни бонуса. Един от тях дава възможност на играчите да вземат допълнителни 10 лева за игра всеки ден. Скоро станахме свидетели и на бонус, който се дава при използването на мобилната версия на сайта, а това е една новост, която не бива да се омаловажава. Естествено, очакваме и още любопитни промоции от Bwin.

В заключение

Сами по себе си спортните залози са интересни и увлекателни. От това, което написахме в тази статия си личи желанието на букмейкърите да привлекат интереса на множеството клиенти. Вижте основните сайтове за онлайн залагане на nostrabet.com и изберете кои от тях ще използвате, за да се забавлявате залагайки на спорт. И нека напомним, че това е просто игра.