Кой предлага атрактивни футболни залози?

Футболните залози се радват на голямо внимание от страна на българските играчи. В наши дни много букмейкъри предлагат да залагате по интернет, което значително улеснява задачата на потребителите. Вместо да ходят до наземния пункт, те могат да направят онлайн залагания на любимите си отбор. Пълна информация по темата ще откриете в Betenemy.com, където се предлагат подробни сведения за всички добри букмейкъри в България и други точки на света.

Кои букмейкъри имат лиценз в България?

Лицензираните букмейкъри, които предлагат футболни залози онлайн са няколко. В началото на сцената се появи Efbet, който предостави атрактивни възможности на играчите. Високи коефициенти, разнообразни пазари, кеш аут опция и много други неща могат да се срещнат в едноименния сайт за залагания. Разбира се, налични са множество бонуси и методи за депозиране и теглене на печалбите, така че клиентите ще останат доволни от видяното.

Вторият букмейкър, който получи лиценз е Betfair, а той не остана по-назад от конкуренцията и също предложи бонуси, големи печалби и прекрасни опции за игра. В началото уебсайта е бил планиран като борса за залози, но в наши дни може да се ползва и като стандартен букмейкърски сайт. Играчите ще се насладят на десетки пазари за футболни мачове и не на последно място доста стабилни стойности на коефициентите, което е от голямо значение.

Най-голямата новина за българските фенове на онлайн залозите дойде от Bet365, които се сдобиха с дългоочаквания лиценз. Днес новорегистрираните потребители имат достъп до страхотни бонуси, високи коефициенти и множество пазари.

Напоследък се появи и сайта на Winbet, който е не по-малко интересен от останалите. Букмейкърът е лицензиран в България и дава възможност на мнозина да залагат на футбол и други спортове. Това, което може да се види в сайта са няколко изключително любопитни промоции, които ви позволяват да увеличите сумите си за залагане, без никакви проблеми.

И последният онлайн букмейкър, на който ще обърнем внимание е Bwin. Компанията е сред най-популярните на стария континент и от скоро вече оперира у нас. Не можем да твърдим, че коефициентите за футболните мачове са по-добри от тези на гореспоменатите сайтове, но пък за сметка на това обслужването и отношението към клиентите е на много високо равнище.

Предимства и недостатъци на футболни залози

Футболът се слави като цар на спортовете и привлича интереса на огромен брой фенове. Разбира се, футболните залози, представляват хазартна игра, която има своите предимства и недостатъци. Залагания могат да правят само пълнолетни лица, които осъзнават риска от евентуални загуби на финансови средства. А ето кои са съществените плюсове и минуси:

Предимства на футболните залози

  • Залозите са едно голямо развлечение за възрастни;
  • Ако ви излезе късмета можете да се поздравите с големи печалби;
  • Имате възможности да залагате на футбол от дома си чрез интернет;
  • Футболните залагания носят положителни емоции и вдигат адреналина;
  • Залагайки на футбол можете да покажете разбиранията си за играта;

Недостатъци

  • В повечето случаи играчите залагащи на футбол губят пари;
  • Футболните залози водят до пристрастяване към хазарта;
  • Футболът е непредсказуема игра, която подлежи на всякакви изненади;

Естествено, ако обичате да правите футболни залози, то тогава няма какво да ви попречи. Все пак ние апелираме да играете разумно, тъй като има голяма възможност да се разочаровате.

Какви са разликите между букмейкърите?

Всеки букмейкър има нещо специално, с което да зарадва играчите. Такъв пример е страхотната секция със залози на живо на Ефбет. При тях може да се използва опцията „Кеш аут“, която е позната още като „Затвори залога“. Същинската разлика обаче се състои в бонусите, защото едни предлагат повече, а други по-малко промоции.

Bet365 примерно има няколко бонуса за спорт. За нови клиенти се дава бонус оферта от 100% за депозираната сума до 100 лева. За футбола има и още една интересна промоция, а именно „Отмяна на залога при 0:0“, като тя важи за пазарите точен резултат и първо полувреме/краен резултат. За останалите спортове пък са предвидени още чудесни бонуси и изненади.

Друг сайт, който дава горещи оферти е Bwin. Там са предоставени бонуси под формата на залози, с които имате по-голям шанс да спечелите. Тук броя на промоциите дори е по-голям, отколкото при останалите букмейкъри, което води до съответните разлики между тях.

Има както прилики, така и разлики в букмейкърите и техните сайтове, като за тях ще прочетете подробности в Betenemy. Но по-важното е да изберете един или повече сайтове, където да залагате, за да се поздравите с краен успех. Не забравяйте, че с правилна стратегия и подход можете да се насладите на високи печалби.