Ще вдигне ли ЦСКА купата?

ЦСКА се е устремил, към първото място в шампионата и отбора тази година ще направи всичко по силите си за да успее да се пребори с временния лидер Лудогорец. Тима от Разград направи много добри мачове, както в Шампионската лига, а също и в Лига Европа през последните години. Показа, че е добър отбор и заслужено събра овациите на феновете, но с течение на времето през последния сезон виждаме не особенна борбенност и убедителност в тима на Лудогорец. Продадоха се важни и добри футболисти и се разчита на славата през последните години. ЦСКА победи Лудогорец, макар и в мач с човек по-малко и показа малко или много, че е готов да бъде номер едно в шампионата.

В момента точките са само 3 в полза на миналия шампион и по всичко личи, че борбата ще е сериозна. След последния мач на ЦСКА с Левски, ще е много по-лесно да се види потенциала на армейците и дали са готови за номер 1, като този мач при победа на ЦСКА ше вдъхне допълнително самочувствие на червените от София.

Остават да се изиграят 10 мача, както всеки срещу всеки ще играе по 2 мача – домакин гост. Това е втората част от сезона, където ще се борят Лудогорец, ЦСКА, Левски, Ботев Плд, Берое, Верея Стара Заг. Тези 6 тима се представиха добре до момента и всеки един от тях ще се бори за по-висока позиция, в крайното класиране.

Букмейкърите са сложили фаворит ЦСКА, като коефициента варира според букмейкъра около 2.00 за червените и 3.50 за Левски София. Какво ще се случи, в този мач ще разберем в Неделя на стадиона на ЦСКА – „Българска Армия”. Приятно гледане на Софийското дерби.