Няколко футболни прогнози за днес

футболни пр

Днес ще ви запознаем с няколко мача от Чемпиъншип на Англия. Днес е Събота 27-ми октомври 2018 година.

Започваме с първия мач

Мидълзбро срещу Дарби Каунти – двубоя ще се проведе на Ривърсайд стадиона на Мидълзбро. Какво може да видим като статистика? В Чемпиъншип Мидълзбро е с 19 победи срещу своя съперник Дарби Каунти. Дарби Каунти има 8 победи срещу Мидълзбро последните мачове. Определено има голове и при Мидълзбео при Дарби Каунти, мачовете са сравнително резултатни, като най-голямата Победа на Мидълзбро е шест на един, а най-голямата победа на Дарби срещу домакините три на нула. Отборите и двата се представят на приливи и отливи, като очакваме голове и много емоции в този мач. Прогноза над 2,5 гола в мача – 2.25 коефициент.

Следващия мач на който се спирам е това е Бирмингам Шефилд Уензди

Мачът е от 5 часа днес следобед и ще се играе на стадион Сейнт Андрюс трилион тропи Stadium в Бирмингам Домакините имат по-голям брой победи от Шефилд Уензди ако сравним статистиката между двата отбора Бирмингам е в много добра Форма, като от последните шест мача имат четири победи Добре се представя като домакин е2-5-0 и тук нашата прогноза е единица на коефициент около 1.80. Според математическите прогнози по-голям е процента на Бирмингам за победа.

Още един мач ще ви предложим Милуол срещу Ипсуич

Интересен мач, в който Мило по принцип се представят сравнително добре у дома. Милуол предния кръг победи Уигън с два на един, също преди няколко кръга и Астън Вила също с резултат 2:1, като смятаме че тук има възможност да вземе този и този мач. Коефициентът еоколо 1 и 60 според букмейкъра за единицата.