Математически прогнози за Сряда 14 Ноември

математически футболни прогнози

Математически прогнози за сряда. Днес ще ви представим няколко математически прогнози за сряда. В тиража няма толкова много мачове за днес 14 ноември 2018 година. Ще ви представим различни мачове от първенствата най-вече в Европа. Започваме с

Румъния – Динамо Букурещ – Газ метан

Това е мач от първенството на Румъния. Според математическата прогноза или по-скоро статистиката процента за победа на Динамо Букурещ е 64% за равенство се дава 22%, а за победа на Газ Метан 14 % в този мач. В предвид коефициентите в някои от известните букмейкърски къщи, коефициента за Динамо Букурещ варира между 1.88 до 2.00, но не във всяка букмейкърска къща го има този мач. Забелязахме, че някои от водещите букмейкъри не са го сложили в тиража.

Прогноа – 1 за динамо Букурещ

Има и други интересни мачове за днес, като ще се спрем и ще разгледаме

Шиник Ярсолав – Факел Воронеж

Русия втора дивизия, първенството на Русия втора дивизия 49% за победа за Шиник, 28% за хикс и 23% за факел Воронеж Тук коефициентът за единица е около 1.90, като ние даваме прогноза единица. Победа за Шиик Ярослав Русия втора дивизия.

Балтика – Луч Енергия

Интересен мач предполагаме от Русия 2, който има следната статистика, като проценти. 49% за Балтика, за х 37% и за победа на Луч енергия 14% в този футболен мач.

Математиеска прогноза за тази среща – единица на коефициент 1.85

Следете нашите математически прогнози на сайта футболни24. Прогнозите са информативни и са с изчисление на % верояност даден отбор да спечели, но както знаете във футбола има и пълни обрати и голяма доза късмет.