24 футбол

футбол на живо

24 Футбол – следене на мачове на живо и статистика от най-различни първенства

24футбол или казано футбол24 е един интересен и бърз сайт за следене на мачове на живо и много опции за гледане на статистика на футболни срещи. Много фенове на футболната игра и особено тези, които залагат на спортни събития, особено на футболни мачове следят резултатите от най различни сайтове. Един от най-популярните сайтове, който можем да споменем тук е futbol24.com сайта. W nego se предлага множество статистически данни за футболни срещи от почти всички футболни лиги, kато започнем от Англия Германия Испания Италия Португалия, страните от централна Европа като Чехия Полша Словакия Словения Хърватска и така нататък.

Предлага се следене на мачове и от страните от Източна Европа, където е в България, от Азия, Австракия, Русия и други.  Тук можете не само изполвате опцията следене на резултати на живо, но и множество данни как играе отбора удома или като гост. Искаме да видим само как играе удома, а не класирането като цяло и как се представя дане футболен отбор. Искаме да изберем само мачовете на собствен терен. Това можем да го направим в сайта futbol24.com. Нека да дадем пример с един мач който ще се играят днес

Избираме Италия трета дивизия Паганезе Калчо с СС Кавезе.  Това е Италия дивизия 3 и избираме този мач, за да видим дали наистина дивизия 3 на Италия дали се предлага във futbol24 или 24futbol  и дали можем да получим някаква информация за този мач в сайта на футбол24. Да, мача го има, това е серия Ц на Италия или дивизия 3, като в сайта е обозначена  Serie C.

футбол на живоИскаме да видим статистиката, как играе отбора у дома. Отваряме на класирането на Италия  Serie C и Виждаме че Паганезе Калчо е на 17-та позиция в главното класиране на тази италианска дивизия по футбол.

Отбора се представя 0/2/8 общо, но ние искаме да видим как играе у дома. Само мачовете у дома да видим, за да може да си направим преценка, като домакин как играе този футболен клуб в Италия  Serie C. Отваряме падащото меню бутон home, където виждаме как играе отбора на Паганезе у дома и можем да си направим някаква извадка или да видим този отбор Как се представя на собствен терен пред собствена публика.

Натискаме бутона home, който се намира на меню класиране – пълно класиране всички серия  Serie C. От менюто всички може да изберем шест мача последните шест мача, последните 9 мача. Ние, в случая искаме да видим отбора Как се представя в къщи. Затова от бутона пълно класиране, падащото меню, от падащото меню избираме домакинство или на английски home.

Така, виждаме Паганезе Калчо 0 0 5 статистика у дома и 4 на 16 голова разлика и минус 12 гола като статистика до момента. Нека видим и отбора на Кавезе.  Отваряме пълно класиране и виждаме с Кавезе се намира на 14-то място в генералното. Тук, обаче искаме да видим, само като гост как се представя отбора от серия Ц на Италия.  Кликваме на пълно класиране падащото меню, бутон гостуване. Виждаме че отбора на Кавезе се намира на 16-та позиция и като гост се представя 0 1 3 и е с голова разлика 2 на 8, като има минус 6 обща голова разлика.

Погледнато от наша гледна точка, труден мач за прогнозиране, два отбора, които са в долната част на таблицата. В момента нито отбора на Паганезе, нито Кавезе се намират  във върхова форма. Решихме просто да ви представим нагледно. как може да се борави със статистиката на 24futbol сайта, който е така да се каже един от най-известните сайтове за следене на футболни мачове.

В същто време можете да следите не само водещите първенства, но и по-долните дивизии, статистически данни и да получите информация за играта у дома и като гост на всеки един отбор в дивизиите.  Освен него има още много други сайтове, където също може да получите информация, да погледнете в статистиката, да видите мачовете между отборите и кой как се представи у дома и като гост.

Може да използвате много ресурси, но 24football е един от така да се каже известните сайтове за следене на мачове на живо и статистика, където може да си направите някаква представа за преставянето на отборите в раличните първенства.  Също така има и бутони в сайта, където може да погледнете програмата. Какво следва до края на първенството. Имате и бутон за статистика за голове, който също е най-полезен. Виждаме дори на първо полувреме краен резултат статистика, като на първо, краен имаме и процент на статистика на мачовете примерно 1/1, 2/1, 1/х, х/1, х/2,2/2 и други резултати, колко процента са излизали именно тези резултати.

Най-големите коефициенти са в 2 в 1 и 1 в 2, но там доста по-рядко се случва това да познете такъв футболен мач, на такава прогноза. Интересен сайт, който може да ви помогне в прогнозиране на футболни мачове и следене на мачовете на живо.