Прогнози за Шампионска лига 28 Ноември 2018

футбол на живо

Сега ще ви запознаем с няколко мача от Сряда, на които ще дадем математически прогнози за тези срещи. Математическите прогнози са вид прогнози, които дават процента вероятност дадена среща да завърши 1 х или 2 и ние ще се спрем на основните знаци. Това са занци за краен резултат, 1 x 2 като започваме с Шампионска лига от мачовете за сряда:

Борусия Дортмунд – Брюж

Ще направим едни прогнози на шампионската лига за Сряда и се надяваме се да ви харесат като прогнози. Започваме с един от мачовете в сряда, който е между отборите на Борусия Дортмунд и Клуб Брюж. Интересен мач предполагаме. Немския отбор по принцип е фаворит в тази среща и не само в нея, но по принцип в турнира. Спомняме си Байерн Мюнхен и Борусия Дортмунд на финала на Шампионска лига преди няколко години. Наистина предполагам интересен мач на Борусия Дортмунд и Брюж, като германците има много повече опит от клуба на Брюж. Макар че клуба на Брюж също присъства почти редовно в Шампионската лига или поне в групите на Шампионска лига.

Тук Борусия Дортмунд има проценти 74% за поебда, а процента за равен е 20 и за двойка процента е под 10 или 6% за Клуб Брюж.

Залагаме на коефициента около 1.30-1.40 за победа на Борусия Дортмунд в този мач.

Другия мача, на който ще направим прогноза е Наполи – Цървена Звезда

Много интересен мач предполагаме, където очакваме голове. Определено очакваме тука голове в тази среща, като ще заложим на знак над 2,5 гола в мача. Коефициента е около 1.50 в зависимост от букмейкърската къща.

Ще ви запознаем с още един мач от Шампионска лига, който ще се играе в сряда. Това е мача между:

Барселона – ПСВ

Барселона е офанзивен отбор. Често бележи голове и очакваме тук голове над 2,5 гола, като коефициентът не е много висок и се движи около 1.40 за над 2 гола и половина в този мач от Шампионска лига.

Според нас ще има повече от два гола в тази среща, така че прогнозата е над 2,5 гола за мача Барселона – ПСВ Айндховен.

Мачовете са от 22:00 българско време в Сряда 28 Ноември.