Автоматични прогнози за Лига Европа

математически прогнози

Здравейте, Тук ще ви запознаем с няколко автоматични прогнози или така наречените на математически прогнози. Някои ги наричат процентни прогнози, тъй кат дават процент вероятност даден отбор да победи. Започваме с мачовете от Европейската лига или наречена Лига Европа.

За днес има много мачове, които играят последните кръгове в групите, като някъде отборите вече са ясни, в други мачове не е ясно. Кой ще е първи, кой ще е втори ще се определи днес, а в други групи пък изобщо не е ясно още кой ще се класира напред в турнира Лига Европа. Ще апочнем със следните прогнози Ще дадем общо три прогнози математически или автоматични или процентни футболни прогнози.

Започваме със следния мач

Цюрих – Ларнака

тука се дава 73% за Цюрих 20% и за АЕК Ларнака 7% от математическата статистика за тази среща. Мача за Цюрих е важен. Те са с еднакви точки с Байер Леверкузен, така че при победа швейцарците имат шанс да изместят Байер Леверкузен от първото място. За АЕК също е важен от гледна точка на реномето и паричните награди, но те нямат достатъчно точки и дори при победа остават 3-ти или 4-ти в групата.

Отиваме на следващия мач, който отново е в Лига Европа.

Мачът е между

Зенит Санкт Петербург – Копенхаген

Зенит има нужда от трите точки в тази група, като мястото му не е сигурно все още в турнира. Зенит се намира на първа позиция в своята група, като има общо 8 точки до момента, но Славия Прага е със седем точки, а Копенхаген е с 5 точки. Бордо е с една точка на последно място и няма как да се класират сред първите два отбора, даващи право за продължаване напред в турнира Лига Европа 2018.2019. Зенит наистина е много стабилен у дома 77% вероятност да победи според математическите прогнози, като за х е 19%, а за 2-ка 4% според настоящите математически прогнози или така наречените автоматични прогнози. Коефициент за Зенит да понеди в този мач 1.60 средно, според букмейкъра.

Малмьо – Генк

Отиваме на следващия мач, който се явява трети в нашата прогноза за деня. Генк са първи със 7 точки Сарпсборг е втори с 5 точки, Малмьо трети с 5 точки и Бешикташ е четвърти с четири точки. Много, много, много завързана група. дори и 4-я Бешикташ има шансове за класиране в първите две места, така че групата е много оспорвана. За да запази мястото си сред отборите които продължават напред в турнира Генк трябва да направи поне един равен мач. Нашата прогноза колони към X2 процента. За Генк процента е 49, така че този мач може да се играе X2, а коефициента за двойка е около 2.00-2.10 според букмейкъра среден коефициент. Можете да играете на х2 двоен шанс на около 1,20 или на х или 2 разписано. Хикса е около 3,40 в този мач. Успех с прогнозите.