Обръщачки прогнози за Сряда и Четвъртък

обръщачки прогнози за деня

За Сряда и Четвъртък сме подготвили за вас мачове на високи коефициенти, като ще направим прогнози на ПП -КР. Това са едни от най-високите коефициенти, като ще включим прогнозите на 1/2, 2/1, 1/Х и 2/Х. Ще изберем някои от тези опции и ще дадем и коефициенти от реномирания букмейкър, лицензиран за България Уинбет БГ.

Евертън – Манчестър Сити – добра игра на Евертън у дома и доста хиксове. Манчестър Сити са стабилни у дома, но като гости правят изненади отвреме на време. Тук залагаме на висок коефициент и е добре да се пусне в система.

Прогноза – 1/х, коефициент 21.00

Барселона – Реал Мадрид, Купата на Краля, Испания

Барселона тази година или по-точно този сезон е в много добра форма, но трудно да се представя на върхово ниво във всички турнири. Реал Мадрид не са особенно убдеителни, но смятаме, че няма да се оставят на Барса и тук нашата прогноза е на първо краен за 1/х

Прогноза – 1/х – 13.25

За Четвъртък:

Нюкясъл – Уелингтън

Това е мач от Австралиското първенство А-лига. Тук излизат отборите, които са 7-ми и 6-ти в класирането. Общо взето изравнена спортна форма на двата тима. Залагаме на 1/х

Прогноза – 1/х – коефициент 13.25

Един от мач от Франция Купа

Гингам излиза на своя стадион срещу Лион за купата на Франция. Лион направиха няколко изненади в предните кръгове, като тук не е изключено отново да стане такава.

Прогноза 2/х – коефициент 11.50

уинбет - бонус