Как да залагаме – съвети

футбола-популярен-спорт

Как да залагаме на футболни мачове?

Това е основна тема в средите на залагащите, независимо дали в кафене или в букмейкърски пункт или на събиране, всеки се пита как да залагаме и как да спечелим, дори и малко.

Основното е да успеем да хванем верния ритъм и да разберем в какво сме силни, като стратегия и опции на залози.

Какво имаме в предвид за стартегията и опциите за залози?

Всеки има предпочитания и интереси в залозите, независимо дали футболни залози, хокейни залози, баскетболни залози или дурги. Важно е да залагаме на спортове, в които имаме знания и се интересуваме, четем информативни материали и статии, ровим се в интернет и придобиваме повече познания за спорта.

Тук специално ще наблегнем на футбола. Залозите на футбол са много и стават все повече и това е добре за залагащия играч, тъй като има много опции. Преди време беше само 1х2 и това е. Рядко имаше голове и ако имаше бяха само под 2,5 и над 2.5. Сега вече в някои срещи имаме над 400, 500+ залога. Това наистина са доста опции за залог и е добре да се възползваме от тези нови неща предлагани в букмейкърските къщи, но преди това да прочетем кое как се използва и какви са инструкциите на дадена опция. При какво положение печелим, връщаме залог или не печелим.

Основното за мен, което мога да дам като съвет е да залагате на това, което ви се отдава. Има хора, които предпочитат да играят на знак. За тях залог на голове, залог на корнери, картони и тн. не е предпочитана игра и нямат интерес. Други залагат на голове. Напоследък, като че ли все повече става популянат тази игра: под и над голове, азиатски хендикап на голове, голове за първо и второ полувреме. Ако това е вашия стил развивайте го и се осъвършенствайте. Има играчи, които са чули, че други играят еди каква си опция и те я пробват, но не я разбират. Примерно хеникап +1.00 + 1.50 (+1.25) – при равен печели, ако вашия отбор бие също печелите, при победа на другия отбор с 1 гол печелите 1/2, ако другия отбор победи с +2 гола, губи. Те залагат на това, но не знаят какво следва и кога реално печелят. Както и навсякъде тук също има голяма доза късмет, но и информация и познания. Съвета ни е да се интересувате, да чете и така да повишите шансовете за печалба.

депозит бонус