Левски и ЦСКА на живо във Вторник 21 Май

Левски посреща ЦСКА във важен мач най-вече за червените, тъй като са на точка от лидера Лудогорец в А Професионална лига по футбол.

Левски успяха да спънат разградчани предния мач, а сега се изправят и срещу ЦСКА. Левски едва ли има много шанс за 2-рото място впредвид точките и оставащите два кръга. Берое не са им конкурент за 3-тото място, така, че най-вероятно Левски ще остане в тройката този сезон.

ЦСКА отново таи надежда за титлата, но това преминава през две победи и 6 точков актив до края на сезона + някаква грешка на Лудогорец. При един х на разградчани и две победи на червените, то ЦСКА може да пранува вече, но сега всичко е предположения.

Левски – ЦСКА е дерби, което винаги е вълнувало столичани, а и не само. Това са най-реномираните отбори в историята на българския футбол и въпреки, че последните години Лудогорец доминира, то отбора им няма класата и традициите на тези два Софийски гранда. Разградчани случиха на богат собственик, който влага пари в отбора, но това е до тук. Историята си остава и трябват още десетилетия за да стигнат ЦСКА и Левски, като отличия и реноме в България.

  • ЦСКА: Шампионски титли 31 Купи на България 20 Суперкупа 4
  • Левски: Шампионски титли 26 Купи на България 25 Суперкупа 3
  • Лудогорец: Шампионски титли 7, Купа на България 2, Сперкупа 3

Похвални са резултатите на разградчани последните години, но този сезон нещо играта им не върви. Това си пролича особенно в края на сезона. Може би треньор и ръководство ще вземат мерки занапред, но нека се върнем на Левски – ЦСКА на живо утре Вторник от 18:00 часа на Герена.

Левски може би ще промени играта, за разлика от предния мач и ще атакува повече, пред собствена публика. ЦСКА ще гледа да не допусне гол, а вероятно ще разчита и на контраатаки. Тук според нас ще има голове и няма да е нулев резултата, както при гостуването на Левски на Българска Армия.

Нашата прогноза Левски – ЦСКА – над 1.5 гола в мача – 1.54 коефициент

Къде да гледам мача по телевизията?

Мача Левски -ЦСКА можете да гледате на 21 Май (Вторник) 2019 година по Диема Спорт, а другия мач между Ботев и Лудогорец отново от 18:00 във Вторник по Диема Спорт 2. Приятни емоции с мачовете от Бг шампионата по футбол.