Математически прогнози за Неделя

швеция математически прогнози

За днес сме избрали за вас няколко математически футболни прогнози. Те са за Неделя.

Швейцария – Англия Лига на нациите за 3-то място

Мач между два стабилни отбора последните години. Мача е за трето място в Лига на нациите. Това е турнира, в който англичаните и швейцарците се представиха добре, но малко не им достигна да стигнат финала. Англия си има традиции във футбола, но Швейцария не бе представена много силно по принцип във футбола. Последните години, обаче те участват в почти всички класни турнири по футбол и демонстрират много добра игра. Труден мач за прогноза на 1х2, затова ще заложим на голове.

Математическа прогноза в % – над 2.5 гола 55% | под 2,5 гола – 45%

Португалия – Холандия Финал Лига на нациите

В Неделя 9 Юни е и финала на Лига на Нациите. Отборите на Португалия и Холандия успяха да стигнат финал на този турнир, като тук определено няма да е лесно за нито един от двата национални отбори. Ще заложим на прогноза за голове. Тук нашата математическа прогноза е гол-гол. Можете да разгледате последните бонус и промоции от лицензираните букмейкъри оттук.

Двата отбора да отбележат гол – % гол/гол – 60% | няма гол – 40%

Гаис Гьотеборг – Норби Суперетан

Гайс Гьотеборг се изправят срещу Норби в мач от лига Суперетан на Швеция. Домакините дълго време бяхме свикнали да ги виждаме, като шампиони или поне сред топ отбори, като този сезон малко изненадващо се намират на 11-то място. Норби тази година показва силна игра и е на 3-то място в класирането.

Футболна математическа прогноза в проценти – Гайс Гьотеборг 30% | равен 30% | Норби 40% В този мач ще заложим на Гайс Гьотеборг, в предвид по-големия опит на отбора и предимството домакин.

Силвия – Умео Швеция 2-ра дивизия

Мач от Швеция, в който Силвия ще опита да вземе ценни точки и да дръпне в класирането, а в същото време Умео да запази доброто класиране до момента, а защо не и да го подобри. В Швеция по-принцип се вкартват доста голове, като при преглед на статистиката виждаме от последните 6 мача между Силвия и Умео, всичките са над 2.5 гола. Тук отново ще заложим на голове. Математическа футболна прогноза – над 2.5 гола – 75% | под 2.5 гола 25%