Спортни прогнози за Лято 2019

futbol-liato-2019

Лятото дойде, а с него и сезона на почивките и отпуските. Мнозина се питат имам ли спортни срещи, на които да залагат през Лято 2019 или ще трябва да изчакат новите сезони на Премиършип, Бундеслига, Италианското калчо и другите водещи шампионати в Европа?

Футбол Лято 2019

Да, има футболни първенства през Лятото и който желае, може да изпробва късмета си, като заложи на любим отбор или просто да се наслаждава на футбола в скандинавските страни и Азия най-вече. Определено в тиражите на водещите букмейкъри в България няма толкова много разнообразие, както зимата например, но отново има футболни срещи на които да се заложи, като основните футболни първенства са:

  • Швеция Алсвенска,Суперетан и 1-ва и 2-ра дивизия
  • Норвегия Елитсерия, Обослига, Новрежки дивизии 2 и 3, с под групи. В Норвегия те са разделени на Дивзия 2 – група 1, дивизия 2 – група 2, дивизия 3 с 6 групи по отделно.
  • Дания – Суперлига, 1ва Дивизия, 2ра дивизия – Група 1, 2ра дивизия – Група 2, 2ра дивизия – Група 3, 2ра дивизия – Група за промоция, Втора дивизия – Група на изпадащите, Купа на Дания 3F Лига жени
  • Финландия – Вейкауслига, Юконен, Финландия Каконен Група А, Каконен Група Б, Каконен Група В, Каконен Плейофи, Купа на Финладия, Женска лига.

Освен изброените футболни първенства можете още да залагате и на Исландски футбол, Беларуски, а също и първенства от Литва, приятелски турнири, международни футболни турнири за младежи и други. До тук изборихме едни от най-популярните футболни първенства за лятото в Европа. В същото време за любителите на футбол от Южна Америка, Австралия, Нова Зеландия, Япония, Китай, Сингапур, Виетнам и други също има на какво да се заложи.

Тенис Лято 2019

Освен футболни срещи, лятото е сезона на едни от най-реномираните тенис турнири в света. В сериите АТП интересни тенис турнири са Tournament badge Mercedes Cup Sttugart, Turkish Airlines Open, Antalya, Wilbledon, London и други. Това са турнири от сериите АТП 250 и АТП 500.

През Август любителите на този известен по цял свят спорт, могат да гледат и залагат на US Open, който се провежда в Ню Йорк, а през Август е турнира China Open. За тези, който са фенове на тениса интерес би представлявал и Shanghai Open, който ще се проведе през Октомври 2019 година. Можете да посетите лицензираните букмейкъри в България и да разгледате, какво предлагат, като спортни залози за Лято 2019. Желаем ви приятни моменти и много положителни емоции със спортните срещи през лятото.