Кеш Аут на залози на живо

cash out

Повечето от вас предполагам знаят, какво е опцията Кеш Аут на спортни залози, но специално в тази статия ще дадем повече информация и ще обясним по-подробно за нея, за какво се използва, какви са предимствата и минусите на тази опция. Кеш Аут или на английски Cash Out, напоследък се среща все по-често в онлайн залозите и се използва в мачовете на живо. Един от най-популярните букмейкъри, като Ефбет, също използват тази опция.

Какво е Кеш Аут на залог на живо?

Онлайн букмейкърите предложиха тази опция, с цел играча, да може да затвори залог, още преди края на срещата, като в същото време да получи по-малка печалба, отколкото, ако изчака края на мача. В определени случай, играча може и да е на загуба, но все пак да не загуби цялата сума на залога, а само част от нея. Доста по-рядко срещана е опцията частичен кеш-аут, която се предлага в някои букмейкъри, където можете да затворите част от залога, а другата част да оставите до края на редовните минути на мача.

Педимства на Кеш Аут опцията

Кеш Аут има едно основно предимство и то е да затворите залога и да вземете печалбата, макар и не цялата и да продължите с други мачове или просто да приключите за деня с залозите например. Предполагам на повечето ви се е случвало, вашия отбор да води до 90-та минута, вие очаквате с нетърпение последния съдийски сигнал и 90+2 гол за другия отбор. Мача е Х, а вие не само не печелите, но и губите залога си. При Кеш Аут, освен, че няма да загубите вашия залог, то вие ще прибавите към баланса в акаунта си и печалба. По принцип % на печалба зависи от няколко фактора, но основен е времето до края на мача. Ако затворите залог в 85-та минута, то би следвало да получите около 80%, а дори и повече от потенциалната ви печалба. Тук е важно и дали вашия отбор води с 1 гол, дали води с повече голове и какво точно сте играли, като залог в мача.

Кеш Аут е полезна опция, с която можете да минимизирате загубите, да имате по-често печалби, дори и по-малки, като тази опция работи при мачове на живо или мачове в права колонка, когато примерно от 3 мача сте хванали 2 и чакате само 1 и в този случай букмейкъра може да ви предложи Кеш Аут. Кеш Аут може да се ползва и за други спортове, като тенис, баскетбол, волейбол и други. Различните онлайн букмейкъри имат различни правила за опция Кеш Аут, така, че моля проверете техните правила и условия или попитайте съпорта на букмейкъра.

Недостатъци на Кеш Аут

Като основен недостатък е, че в определени случаи, можете да вземете пълната печалба, а вие сте затворили залога по-рано и сте недоволни от това. Да, това също може да се случи, но в дългосрочен план, е вероятно да имате по-често печалби, макар и не в пълен размер, отколкото, ако не използвате опцията. Друга вероятност, която може да се случи е да се готвите за Кеш аут, а букмейкъра за тези мачове, които сте играли да не предлага Кеш Аут. Това също е срещано при онлайн букмейкърите и преди началото на мача няма как да знаете има или няма Кеш Аут.