Руски сайтове за футболни прогнози

ruski saitove za sport

Русия има разчлини сайтове за спорт, като една част са специализирани за даване на футболни прогнози. Някой безплатни, а други платени прогнози. В тази статия ще разгледам едни от водещите сайтове в момента в Русия, откъдето може да получите информация за футболните срещи в Европа и света, а също и да разгледате техните безплатни прогнози. Прогнозите при някои са писани от самия екип на сайта, а при други от типстъри, които са се регистрирали и дават прогнози.

С какво могат да ни помогнат специализираните руски сайтове за футболни прогнози?

Основното е да сверите вашите виждания за мачовете с тези на руските типстъри и да прецените дали да заложите на тях или не, като тук ще се спрем на водещи руски сайтове за футболни прогнози, които предлагат безплатни такива и без да плащате за достъп, само с отварянето на сайта може да видите техните прогнози. Част от тях са просто прогнози с името на футболната среща и прогнозата, като може да включва и коефициент за нея, а при други са обосновани прогнози и макар на руски, предполагам част от вас ще разберат самия смисъл на текста или ако не то може да използвате гугъл транслейтър, който също е безплатен. Просто поставете текста, като в първото поле горе изберете език, в случая руски, а във второто, че искате да се преведе на български примерно, изберете за този случай български.

Нека сега разгледаме част от водещите руски сайтове за футболни прогнози, като в този материал сме избрали за вас 3 сайта, специализирани в прогнозирането на спортни срещи и по-точно футболни, включващи просто прогнози на мачовете или обосновка за всяка една прогноза.

Топ руски сайтове за футболни прогнози в момента

  • vprognoze.ru (Бесплатные прогнозы и ставки на футбол сегодня)

Този сайт е един от старите и популярни в Русия, като след зареждането на урл адреса, може да видите горе топ менюто рейтинг на букмейкъри, топ залози или едни от най-играните залози за деня. В случая за днес, след като заредих сайта ми дава, че най-залаганата среща е Реал Мадрид – Барселона, като има и коефициенти за всяка среща. Има и бутон в топ менюто Робобет или така наречените математически или процентни прогнози за футболни срещи, което също е полезно за играчите и може да разгледате, в коя среща са най-високите проценти за вероятност да излезе печеливша, като в същото време следете и коефициентите. При някои с висок % вероятност, коефициента е доста нисък и вие решете дали си струва да се залага. В сайта vprognoze.ru може да намерите и Турнири, а също и ВИП прогнози, но те вече са платени, като тук основно се спираме на безплатните футболни прогнози. Интересен и полезен според мен руски сайт за футболни прогнози, който може да ви е от полза.

  • betzona.ru (Прогнозы на футбол на сегодня от профессионалов)
ruski sajit za prognozi

В този малък компактен сайт още с зареждането му, на първа страница са прогнозите, като отдясно на всеки мач е коефициента за дадената прогноза, т.е за знака, който смятат, че ще излезе. Трябва да кликнете на дадения мач и след това най-отдолу е прогнозата. В сайта пишат, че предлагат 42 рубли за всяка обоснована прогноза от типстър. Можете да получите полезна информация за формата на отборите със статистика, да прочетете математическите прогнози и други. В топ менюто виждаме, че има и резултати на живо, като те не са само за Футбол, а и за Баскетбол ,Бейзбол, Волейбол, Хандбал, Тенис, и Хокей така, че може да разгледате сайта и да прецените дали ви харесва.

  • stavka.tv (Прогнозы на футбол – все прогнозы от экспертов)
ruski sait za futbolni prognozi

В този сайт са представени различни прогнози за спортни срещи. В топ менюто, след зареждане на сайта виждаме следните бутони: Мачове, Прогнози, Букмейкъри и Школа за залози, където има полезни материали за залозите и различни видове залагания на спортни срещи, като залози без равен, азиатски хендикап общо и други. Може да прочетете и за различни платежни системи при онлайн букмейкърите. Нас по-конкретно ни интересува секцията прогнози, така, че когато кликнем на бутона Прогнози ни излизат мачовете от различни спортни срещи. Има налични в момента футбол, баскетбол, хокей, тенис и други. ОТ лентата под менюто може да избирате различни спортове и да четете прогнозите, като кликнете на иконката за съответния спорт. За да видите прогнозата, кликнете на дадената спортна среща и ще ви се появи описание и обосновка на прогнозата, като може да са включени съставите на отборите, статистика от изминали мачове и други.