Виляреал излиза за трофей от Лига Европа

liga evropa cska cluj

В този месец ни очакват много интересни мачове от най-реномираните футболни турнири на Европа и това е Лига Европа и Шампионска лига. Преди началото на Евро 2020 което заради отлагането ще се проведе тази година 2021, ще се играят мачовете финали за Лига Европа и Шампионска лига. Макар че трябваше Европейското първенство по футбол да се проведе миналата, това лято ще гледаме и европейски срещи по футбол, а в момента тече подготовка за финалите от Евро турнирите.Този месец, а и лятото, като цяло има какво да се гледа, на какво да се залага и сега специално ще обърнем повече внимание на финала на Лига Европа. За финал на Лига Европа Winbet предлага различни специални промоции като както знаете това е един от най-реномираните букмейкъри в България, който притежава лиценз за предлагане на залози за спорт, а също така и за казино, така че феновете на спортните срещи независимо дали са футболни или други срещи могат да поставят своите залози в сайта на Winbet, който е лицензиран, така че това е много важно, тъй като имате много по-голяма сигурност когато играете в лицензирана букмейкърска къща и не на последно място се предлагат много бонуси. Навярно сте чували за бонус бокс, а също така и за бонус първоначална регистрация и депозит като сумата е 200% до 100 лв за нови киенти, които се регистрират и вложат пари в мсетката си. Минималната сума е 10 лева. Това значи че при регистрация и влагане на 100 лв в сметката за играта получавате 200 лв бонус, сумата общо стават 300 лв. и така ще е 300 лв може да играете различни игри в спорт и да превъртате бонуса. Бонуса има условия за превъртане, но за запалени играчи, не е много трудно и лесно биха го превъртяли, все пак нужна е и известна доза късмет. Този бонус е за спорт и един от най-интересните и големи бонуси изобщо в България от лицензирани букмейкъри.

Сега нека да продължим малко по-нататък с Лига Европа. Специално за финала Winbet е направила още една промоция, При залог 20 лв на живо по време на мача при коефициент поне 1.30 може да получите 20 лв за залог за водещи спортни събития. Бонусът ще бъде наличен до 24 часа след края на срещата за Лига Европа, т.е финала на този турнир. Това обещават от букмейкърската къща Winbet, като ще имате бонуса след приключване на мача до 24 часа и най-вероятно на следващия ден ще получите бонуса, тъй като мача е вечерта йъсно, но от това което знаем за тях Уинбет са коректни. При положение, че се включите в идващия мач от голям турнир, а това е Шампионска лига на 29 Май 2021 година, отново ще получите бонус и за този мач. Вилереал или така наречената жълта подводница бяха убедителни, резултатни и с 30:8 голова разлика достигнаха финалната права. Отбора беше последователен и доказа, че заслужава финала. Много голове успява да отбележи Виляреал и предполагам и във финала това ще продължи.  Манчестър Юнайтед имат по-малко вкарани голове, като те са с голова разлика 18:6 с добра защита. В същото време имат класни нападатели които могат да отбележат гол и в този мач е напълно възможно това да се случи. 

В този мач нашата прогноза е за гол/гол или и двата отбора да отбележат в мача. Може да намерите 1.83  коефициент за гол/гол в Уинбет.