Ролан Гарос 2021

Тазгодишния Открит шампионат на Франция по тенис предлага множество изненади, като една част от жените отказаха участие, а при мъжете турнира преминава без много интриги. В петък започват мачовете на поставените играчи, така, че очакваме и по-силни мачове, наситени с много професионални отигравания, единоборства и класен тенис като цяло в Ролан Гарос.

За тези от вас, които играят в онлайн букмейкъра WINBET продължава промоцията за 10% кеш-бек за квалифициращите залози за срещите от турнира. При загубени залози от всички уредени от началото на турнира, то може да получите кешбек под формата бонуси за безплатни залози.

Втората фаза от промоцията ще започне на 7 юни тази година и ще продължи до края на този тенис турнир на 13 юни, като всички подробности за правилата и условията на промоция са налични тук,

При мъжете в момента фаворитът е с коефициент под 1.30, като тези от вас които залага на ниски и по-сигурни коефициенти могат да изпробват позицията, ако желаят, а тези които предпочитат изненади, мога да се пробват и изберат друг играч с висок коефициент.

Данил Медведевт прави един от най-добрите турнири „Ролан Гарос” в кариерата си, но клеят не е неговата настилка. Коефициента за победа срещу Райли Опелка е 1.39, а за неговия опонент Уинбет предлага 3.50, така, че има различни залози и много възможности да направите своя опция за залог в Уинбет онлайн платформата.

При жените отказването на световната №1 Ашли Барти не промени особено коефициентите за краен победител. Настоящата шампионка Ига Швьонтек остава фаворитка, като WINBET оценява шансовете ѝ вече на 2.29. Арина Соболенко остава втора, но вече с коефициент 5.40 за спечелване на Ролан Гарос тази година.

*Моля имайте в предвид, че Коефициентите са валидни към 3:00 ч. на 4 юни 2021 г. и за актуалните коефициенти, моля посетете сайта букмейкъра, а също може да прочетете и нашето ревю за Уинбет.