Какво ще се случи на втория полуфинал на Евро 2020?

Ето, че и втория полуфинал на ЕВРО 2020 е на път да започне, като остават часове до сблъсъка между Англия и Дания, който ще определят втория финалист на този футболен турнир. Какво можем да кажем за двата отбора до тук, като представяне: Ще направя прогноза за мача с коефициент от лицензирания букмейкър Уинбет.

Англия и пътя на отбора до Евро 2020

Англия не започна кой знае колко силно, а в последствие въпреки не до там атрактивното представяне стигна до полуфинал. От отбора можем да отличим Стърлин и Кийн, които са нападателното дуо за нагличаните, но в същото време и многото пропуски пред вратите на своите съперници. Малко по-малко отбора подобри формата си, но това което забелязах, е че Англия играе много различен стил от всички останали отбори, като едва ли мнозина са доволни от това. Връщане на топката на вратаря, което се случва много често. При положение и възможност за удар или атака, отново се търси човек от халфовата линия, който пък връща още по-назад към защитници, които отново започват атака и отново връщат назад. Всеки има свое мнение по въпроса, вероятно това е тактика на треньора да разбие играта на противника, но за футболните запалянковци, които искат да гледат бърз футбол, с няколко подавания, извеждане на нападателите на стрелкови позиции, едва ли тази тактика е подходяща. Хубава или не този стил на игра се оказва печеливш, макар и не много хубав за гледане от феновете на футбола, а може би някой им харесва, знам ли? 🙂

Англия има шанс да продължи напред, но забелязвам слаби защитни линии в отбора, доста често не успяват да спрат нападателите на противника и е напълно възможно Дания да се възползва от това и да отбележи.

Дания и пътя към полуфинала

Дания стартира своя път към Европейското първенство, което се играе тази година, по труден начин, включващ инцидента на терена с Ериксен, а това доведе до разконцентриране на играчите, психическа нестабилност и загуба от Финландия, последва втора загуба и вече срещу Русия те успяха да вземат 3-те точки и да минат в следващата фаза. След това видяхме един преобразен отбор, с голямо желание за игра, който малко по малко стигна полуфиналите. Тези отбори, които са стигнали до тук са показали, че могат да играят футбол, независимо от тактиката, която използват, а Дания играе един нападателен футбол, с доста подавания в средна линия и можем да кажем хубав за гледане, но все пак тук се търси и резултат и най-вече победи.

Дания може да се справи за мен с Англия в този мач, като е напълно възможно и да победи. учудвам се на коефициента около и над 5.00 за победа на Дания в този полуфинал. Все пак ще подходя малко по-разумно и ще заложа на прогноза гол/гол за този мач. смятам, че Англия може да вкара, като същото може да направи и Дания. Двата отбора не са с особено силни защити, така, че може да се получи опцията и двата отбора да отбележат гол, а коефициента в повечето букмейкъри е над 2.00 за тази позиция за залог. В Уинбет може да намерите 2.27 (виж коефициента в момента =>) за тази позиция. Препоръчваме Уинбет за залози на спортни срещи, защото компанията е лицензирана в България, предлга добри коефициенти и много бонус оферти, особено сега за Евро 2020. Желаем ви късмет.