Слиго Роувърс и Хафнарфьордур в Лига на Конференциите

Liga Konferencii

Слиго Роувърс посреща Хафнарфьордур в Лигата на Конференциите. Това ще бъде втория мач между тези два отбора в турнира, като първия завърши при резултат 1:0 за Хафнарфьордур. Домакините са амбицирани да спечелят мача, тъй като само победа ще им даде възможност да се класират напред, но все пак е важно и с каква разлика и с какъв резултат ще победят. в други случай при равен или загуба, исландците ше продължат напред. Гостите от своя страна са с гол актив и са по-близо до следващата фаза, но при подценяване на съперника може да се получат обрати и Слиго Роувърс да продължи, така, че един гол разлика не е толкова много и в този мач ще видим какво ще се случи.

Слиго Роувърс са от Ирландия, като имат общо взето добри резултати последните си срещи. Отбора ще разчита на домакинството и на своя стадион да постигне победа. Гостите от своя страна нямаха много успешен сезон до тук, особено що се касае за последните си срещи. При 5 от последните си мачове те имат 1 победа и 4 загуби, а в повечето от тях няма и вкаран гол. Предполагам мача ще бъде интересен и с голям залог и за двата отбора, които ще се борят напред в турнира и целта е първото място, което дава право на участие в групите на Лига Европа за новия сезон.

Прогноза над 1.5 гола в мача. Можете да видите актуалния коефициент в Уинбет. Букмейкъра е лицензиран за предлагане на спортни залози, така, че спокойно ако желаете може да се регистрирате и да знаете, че играете в лицензирана букмейкърска къща за България. Вижте и бонусите за нов клиент, които се предлагат, като повече инфо може да намерите и в нашето ревю или ако кликнете на някой от банерите в сайта.

Успех!

снимков матриал от uefa.com