Лудогорец – Олимпиакос

Лудогорец Разград се готви за своя втори мач, след визитата в Пирея, Гърция. Българския шампион се надява да продължи напред по пътя за групите на ШАмпионска лига, като същото важи и за гърците, които макар и фаворити в първия мач не успяха да вземат 3-те точки и развършиха 1:1 с гол в 87-мата минута.

Статистиката показва, че тези отбори са се срещали и преди 4 години, когато отново мача е завършвал наравно. Тук има леко предимство, като фактор домакинство, но пък от своя страна гърците ще са си извадили поучки от предния мач и едва ли ще подходят с подценяване.

Олимпиакос е един солиден отбор, който често сме го виждали в групите на Шампионската лига. През сезон 2020-2021 година отбора завърши, като безспорен лидер в Супер лигата на Гърция с 16 точки повече от 2-рия Арис. На трето място остана АЕК Атина.

Един мач, в който и двата отбора имат своите предимства, като мисля, че отново ще успеят, както българския отбор, така и гръцкия да отбележат гол. Възможно е отново да се стигне до равен резултат, но ще заложа на позиция гол/гол в мача.

Прогноза – гол гол в мача – 1.80

Подходящ онлайн букмейкър за тази позиция на залог е Уинбет, където при регистрация и депозит получавате бонус.