A1 и Winbet

А1 и Уинбет

Любителите на спортни залози и казино игри онлайн вече могат да са по-спокойни за зареждане на сметките си със средства, тъй като освен дебитни и кредитни карти, онлайн портфейли, като Скрил, а също и банков трансфер са налични и два много бързи метода не изискващи карта или банкова сметка. Това са Изипей трансфери и A1 зареждане на сметка.

В този материал ще разгледаме по-подробно метода за зареждане на игрална сметка с А1, където не е нужно да имате банков акаунт или дебитна или кредитна карта.

Как става това?

Почти всеки от вас има договор с мобилен оператор и ползва смартфон за връзка с други хора и интернет, като тук специално ще разгледаме опцията за превод на пари от А1 към игралната сметка. Това засега е възможно с А1, като това е една от най-големите компании на пазара.

Вие може бързо и удобно да заредите вашата игрална сметка в Уинбет с 10, 20,30 а от скоро и с 60 лева. това става, чрез Уинбет, като:

  • влезете в winbet.bg
  • влезте в профила от winbet.bg, а ако нямате може да си направите нов профил
  • иберете „Депозити” от менюто на сайта в профила си.
  • Избери метод за депозит „А1“
  • Избери сума
  • Въведи кода, който ше получиш като SMS

Това са стъпките, които трябва да направите, за да депозирате от вашия телефон към Уинбет игрална сметка. Сумата на депозита ще бъде начислена към месечната фактура на същия номер. Моля имайте в предвид, че това се отнася за абонати на А1 и сумите, които може да депозирате са 10,20,30 или 60 лева.