Sky Way – новият проект за инвестиции

Скай Уей или Sky Way е новият проект, който цели промяна на транспорта в цял свят

скайуей

Компанията има планове да се превърне в топ 5 на най-богатите компании в света и в момента нещата вървят по план за инвеститорите.

Какво е Скай Уей и как можем да извлечем полза от този проект?

Sky Way е инвоационна транспортна компания, която е пуснала част от акциите си за хората, т.е за обикновенните хора, които могат да вложат пари и след известен период да спечелят от това, поне такива са бъдещите планове на компанията, както и до година акциите на компанията да бъдат пуснати на фондовата борса.

В момента акцийте на Скай Уей се предлагат за центове, защото компанията тепърва започва големите си проекти в цял свят. След излизането и на фондовите пазари, тези акции ще струват, според информация от компанията 1 долар, това ще е миималната цена от която вече ще се търгуват на пазара. В момента все още не са на фондовите борси и цената все още е центове. Това е интересен проект за инвестиция, като сумата от която се започва е минимална.

Какво е проекта Скай Уей?

Това е иновационен транспорт, под формата на високоскоростни влакчета, които обаче не са построени на земята, а на височина 10-15 метра от земята. Така се пестят много разходи и транспорта е няколко пъти по-бърз, по-евтин и по-сигурен. Задръствания няма, а също и е добре за околната среда, тъй като работят с електричество.

В момента страни, като Индия и Австралия са вложили няколко милиарда $ в проекта, така, че това допълнително дава сигурност и доверие в компанията.

Можете да получите повече информация от официалната страница на Sky Way