Турнир Аматик

Турнир Аматик се провежда от Уинбет за всички регистрирани клиенти, които предпочитат да залагат в секция казино и то споециално в игрите на софтуерния доставчик Аматик.

Промоцията е с начало 23.08.2021г. 19:00 часа и Край: 29.08.2021г. 19:00 часа, като през този период може да вземете участие в турнира.

Amatic Winbet

Награден фонд – 10000 лева.

Включени са всички игри на аматик от сайта на Уинбет, като всеки клиент поставил квалифициран залог може да участва. Няма условие за минимален залог, така, че всеки печеливш залог ще носи определен брой точки, които ще са валидни за наградите. Всяка печеливша врътка на Аматик игри ще носи точки по следната формула: нетна печалба разделена на стойността на залога, с който е спечелена.

награди от турнира Amatik

Наградите са на стойност от 2000 лева за 1-во място, а най-малките награди са от по 10 лева за тези от вас, които участват и се класират от 70-то до 100-тното място в турнира Аматик на букмейкъра Уинбет. всички награди ще бъдат добавени под формата на „Кеш Бонус“ спрямо позицията на даден играч, който е участвал и е успял да се класира в топ 100 на турнира.